Hogyan szabadulhatnék ettől a gondolattól: "Ez a nő nem lehet az enyém"?
Tudom, hogy ez nem jó, de mindig ez jön föl bennem mikor meglátok egy jó nőt. Sajnos van alapja is, mert szegény vagyok, nagyon vékony, se lazasággal, se vicceskedéssel nem tudom ezt ellensúlyozni, mert sajnos csendes típus vagyok. Meglátok egy palit a környéken kb összefosom magam, mert ált. nem szegények, simán összeverhet, de ha nem is, elnyomhat a gyenge alkatom miatt. Nem tudom szórakoztatni a lányt. Persze tudnám szeretni de meg se ismert.
Mit adhatnék egy csajnak, ha önmagam kevés vagyok?
Egy tipikus jófiú vagyok, nem megyek oda mert ott a barátja..., az a pasi is flörtölt vele az előbb...., nem megyek oda, mert krvajól néz ki, megeszik vacsorára...<-- kb ilyenek a kifogásaim.
Mit tegyek, hogy jobb életem legyen? Próbáltam nem görcsölni a témán, de antiszoc létemre nem hullott ölembe egy csaj az égből:)
Szüzességem szégyenlem, 15éves srác mesél barátnőjéről, é meg elolvadok szégyenemben.18f
Nem rinyálni akarok hanem változni. Láttam is srácot aki nálam is rosszabb helyzetben volt mind anyagi téren meg alkatilag is, mégis válogat a nők között. Ismerek ilyet, de ő nem szerezheti meg helyttem a nőt.
KÉRDÉS: megváltoztattam többször is a szemléletmódomat, gondolkodásomat. De ez addig tartott amíg ki nem léptem az ajtón. hogyan lehetne ez tatrós?
Már bocs, de hülye vagy!
Nem itt kéne "sajnáltatnod" magad, hanem cselekedned kéne..
Lehet, hogy sok srác nem tudja, de az értelmes nőknek azok a pasik jönnek be, akikkel őszintén lehet beszélgetni,akik előtt mernek önmaguk lenni, független attól, hogy gazdag vagy szegény-e az illető.(hozzá tenném, akinek sok a pénze, az általában mindig a vagyonával vág fel, mert nincsen benső értéke.)
Lehet, hogy külsőleg átlagosan nézel ki, de ha nem próbálkozol, soha nem fogod megtudni, mit vagy éppen kit szalasztasz el..
Az élet nem mindig könnyű, de ha mindenki folyton csak nyavalyog, ahelyett, hogy próbálná jobbá fordítani a helyzetét,akkor már régen el van rontva minden.
Lehet, hogy pofára esel néha, de és? Ezekből tanulsz majd és tapasztalsz..
Ne szégyelld, aki vagy, hanem állj a sarkadra!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!