Félek magamban beszélni, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok nem merek beszélni például, vagy énekelni... inkább tátogok. De másokkal meg teljesen lazán elbeszélgetek, csak egyedül nekem olyan fura, hogy senki nem hall...2013. márc. 30. 23:19
1/3 anonim válasza:
Ez miért baj?
Amúgy beszélj a kutyához... én azt szoktam! :)
2/3 anonim válasza:
a legtöbb ember szokott magában bezsélni, nincs ezzel semmi gond ettöl még nem vagy bolond. Az éneklés meg végképp normális dolog.
3/3 anonim válasza:
A múltkor én is "kipróbáltam", milyen lehet magamba beszélni... Az elején tök idiótán éreztem magam, de rájöttem, hogy 2 szem közt vagyok magammal és nincs mit szégyellni. :D
De azért egy jó tanács, ne legyen otthon senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!