Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm a kamaszkort! Segítség?

Gyűlölöm a kamaszkort! Segítség?

Figyelt kérdés

Most leszek 16 éves, fiú vagyok. Rettenetesen utálom a koromat. Olyan szinten érzelmi roncs vagyok, sokszor indokolatlanul. Nem tartom magam rondának, nem közösítenek ki, és vannak haverjaim, tehát nem ilyesfajta problémáról van szó... Egyébként ennek ellenére rettenetesen egyedül érzem magam. Anyummal élek, aki ritkán van itthon Nem tartottam magam ilyen labilisnak érzelmileg, de mostanában mindenre érzékeny vagyok. Dühkitöréseim, ordibálásaim, és érzelmi kitöréseim vannak... Pl. most volt egy csaj akivel találkoztam egyszer (nem interneten ismertem meg, nem vagyok híve ennek), kölcsönösen is bejöttünk egymásnak, és többet nem fogom látni vlszeg, és ettől 2-3 napja rohadt ideges vagyok és elkeseredett, pedig ez csak EGY rohadt találkozás volt. De ez semmi, ilyen érzelmi kitöréseim vannak mostanában, ha bármi apróbb összetűzésbe, vagy konfliktusba kerülök... Vagy ha valaki sérteget, nehéz megállnom, hogy ne törjem be a koponyájával a falat, aztán pedig egész nap szar kedvem van ettől..

És rohadtul nem voltam soha sem agresszív, sem ennyire kiegyensúlyozatlan.

Sem a barátaim, sem senkim nem vette ezt észre, mert próbálom nem mutatni, meg utálom sajnáltatni magam, csak már nem bírtam tovább, ide ki kellet írnom, hogy segítsetek! Egyedül a szüleim vették észre ezt rajtam valamilyen szinten, és rendesek meg minden, de nem akarok erről velük beszélni. Help!

2013. márc. 30. 18:59
 1/9 A kérdező kommentje:
A nővérem akivel mindent meg tudtam eddig beszélni, meg nem rég költözött külföldre dolgozni..
2013. márc. 30. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Régebben gyűlöltem én is, de majd te is kinövöd. Mondjuk most se vagyok túl öreg:D 16/F
2013. márc. 30. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Irigyellek hogy már kinőtted. nekem kb 1 éve kezdődött és egyre rosszabb. mintha nem is én lennék...
2013. márc. 30. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:

hallgass rengeteg zenét

pl. Green day, Nirvana?

2013. márc. 30. 19:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szeretem:D de ez sajnos nem elég.
2013. márc. 30. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Neked egy olyan barát kéne, akivel bármiről, mélyen el tudsz beszélgetni. Nekem ez segített. :)
2013. márc. 30. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából van ilyen barátom csak 300 km-re lakik.. telefonon szoktunk dumálni, és nagyon bírom, de jó lenne ha itt lenne, tudnánk focizni, xboxozni, vagy tudja a tököm, amivel leköthetném magam.
2013. márc. 31. 00:22
 8/9 hunbula ***** válasza:
Próbálj ki valamilyen sportot. Én anno karatézni kezdtem, sokat segített. Levezette a fölösleges energiáimat és önfegyelemre tanított. Küzdősportokat csak ajánlani tudom. Meg persze rockzene, nekem bármi nehéz mindig az segít a mai napig :)
2013. ápr. 1. 09:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. ápr. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!