Hogyan lehetnék magabiztosabb?
Helo!
Az a helyzet, hogy szerintem nem vagyok elég magabiztosabb, de ezen szeretnék változtatni!
Hogyan tudnék változtatni ezen?
A rágógumi sokat tesz. Próbáld ki.
Aztán meg ismerd meg magadat, hogy ki lakik benned mélyen igazán. "Kop, kop, ki lakik a kiskunyhóban?" Ha ezt megtudod, biztos leszel benne, hogy vagy valaki, akkor magabiztos leszel.
Köszi a válaszokat!
De nem értem, a rágót miért ajánlottátok mindketten? :D
Attól magabiztosabb leszek? xD
Ez furán fog hangozni!
Én egyszerűen mindenkinek azt mutattam, hogy nagy az egom állj félre vagy elsodor magával.. Egyszerűen kiegyenesedtem és méltóságteljesen mentem végig a suliba. Nem hagytam, hogy beszóljanak... Egyszerre voltam lenéző és kedves is.. És ahogy megpróbálod kifelé sugározni, hogy te igen is star vagy.. Te is elhiszed vagy egyszerűen csak belerázódsz!
Amikor otthon vagy ülj le a tükör elé csinálj különböző sminkeket, frizurákat öltözködj fel csinosan és nézd meg magad jó a tükörbe mondogasd magadba hogy szép vagy addig amíg tényleg a szívedből nem mondod! És akkor reggel is kirittyented magad go a suli és elkápráztatsz mindenkit! Ettől olyan egod lesz, hogy a környezetedbe tényleg alig fognak rád ismerni!
Nem tudom ez saját recept nálam bevált! A legrosszabb napomon is tudok magamról olyat mondani ami szép rajtam ettől nő a magabiztosságom és tádámm! Tanuld meg szeretni magad! :)
"csinálj különböző sminkeket"
Bocsi, elfelejtettem hozzátenni, hogy fiú vagyok! XD
LOOL. Ez komoly volt. xD Egyébként azért ajánlottuk a rágót mind a ketten mert ha nem vagy magabiztos akkor általában mindig szorongsz valamin és ha megfigyeled ilyenkor mindig valami "mellék tevékenységet" csinálsz. Pl: felesleges mozdulatok vagy körömrágás vagy bármi más. Ez érvényes akkor is ha zavarban vagy például ha azt érzed hogy a körülötted lévő emberek állandóan téged néznek vagy rajtad nevetnek. Lényeg hogy ha rágózol akkor ezt a "mellék tevékenységet" alapból le tudod vezetni és sokkal nyugodtabb és ezáltal magabiztosabb is leszel mivel nem vagy annyira feszült. Remélem tudtam segíteni. :)
19:54-es voltam.
LoL.
Nem tudom mikor nevettem ilyen jót utoljára..xD
Nem látok a könnyeimtől!
Annyira sajnálom!!!xD
Hát akkor..xD Vedd úgy mintha nem is írtam volna, fiúknál nem tudom mi a helyzet.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!