Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan csaj lenni, akire felnéznek. Hogyan érhetném el? Azon kívül, hogy kihúzom magam és mosolygok? Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Sokan mondják milyen szép vagyok meg stb, még sincs önbizalmam... Valahogy lelombozódik, mikor látom a full p!csákat, akikért bomlanak a pasik... :(

18 éves vagyok

2009. márc. 19. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne vedd figyelembe azokat a p!csákat. Nem minden pasi olyan, hogy imádná azokat. Ha jobban belegondolsz és szépen felöltözöl+kisminkeled magad, te is igazán szép lehetsz! Gondolj bele, hogy azok a p-k honnan szerzik a pénzt!
2009. márc. 19. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyettértek a legelsö válaszadoval, csak annyit füznék hozzá légy kedves mindenkivel, és legyen önbizalmad, de ne légy beképzelt! (ok tudom könnyü ilyet mondani). A számito p.csákat ugyis utoléri a "sors".
2009. márc. 19. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk kezd ott, hogy szokj le arról, hogy bárkit is "full p!csa"-nak nevezel; ha Te lenézel és csípőből kritizálsz másokat, akkor nem csoda, ha attól félsz, hogy mások is ezt teszik majd veled. (tudod; mindenki magából indul ki...)

Másrészt csinálj olyat, amire felnézhetnek, tanuljál ezt-azt, vegyél részt dolgokban. Aztán próbálj meg egyáltalán magabiztosan viselkedni, mert az is nagyon hasznos. Utóbbi már alapból adhat magabiztosságot.

2009. márc. 19. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megpróbálok magabiztosabb lenni..
2009. márc. 19. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

En pl utälom ezeket a bekepzelt pics*kat..:)

Mondogasd magadban azt,hogy:magabiztos vagyok magabiztos vagyok !! 16f

2011. júl. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!