Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, taszító a nevem? 14/L

Gáz, taszító a nevem? 14/L

Figyelt kérdés
Kornélia a nevem de Koninak becéznek. Sokan cikiznek, hogy ez fiúnév meg ilyenek.. néha elég kellemetlen beszólásokat találnak ki.. kicsit rosszul érzem miatta magam..14/l

2013. márc. 27. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy ?! Fiús ?! Basszus ez az egyik legnőiesebb és legszebb név. Mondjuk az egyik legjobb barátnőm Nelly szóva talán picit elfogúlt vagyok, de akkor is ...
2013. márc. 27. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elfogult vagyok én is. Jó ismerősöm Kornélia, és Nellinek becézik. Dehogy gáz a neved! Nagyon is szép.
2013. márc. 27. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem kifejezetten szeretem ezt a nevet, egybként semmi bajom vala, pláne ha normális ember a viselője. Az ismerőseid kicsinyesek, és irigyek. Az, aki szerinte a Kornélia fiú név, oltári nagy debil lehet. Azért tizenakárhány évesen illene tudni az alapvető nevek fiú és lány párjait. Szóval nem kell aggódnod, aki a neved miatt piszkál, annak igazából semmi baja a neveddel, valami más baja van. Majd idővel rájössz, hogy a nevek semmit sem jelentenek, mert sokkal fontosabb az ember, mint a név. Én erre akkor jöttem rá, amikor az unokaöcsémet Szebasztiánnak nevezték el. Szerintem ez a név iszonyú, de az a gyerek egy csoda. Így már nem is érdekel a neve, annyira lenyűgöző az a parányi kisbaba.
2013. márc. 28. 09:35
 14/17 A kérdező kommentje:

Persze leginkább a Konira mondják, hogy fiúnév.. Konrád vagy valami ilyesmi névhez. És igen, szerintem is irigyek. Sokak szerint, van is mire de akkor sem a nevemet kéne minősíteni!!! (szerintem)

Erről nem tehetek. Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat! :D

2013. márc. 29. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:

inkább Kornélia mint Mercedes, te legalább nem egy kocsiról lettél elnevezve.. :D

Majd megszokod. Hülyékkel meg ne foglalkozz. amúgy oly mindegy mi lenne a neved, kötekedők mindig akadnak, főleg a te korodban.

2013. márc. 29. 13:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtat:) De nem is inkább a Kornéliával van a bajom. A Koni ami miatt cikiznek...
2013. márc. 29. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Gondolj bele hogy milyen lehet a Gáboroknak, őket Gabinak becézi a sok ***. :D
2013. márc. 29. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!