Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam csúnyának? 14/L

Miért érzem magam csúnyának? 14/L

Figyelt kérdés

Van amikor szépnek látom magam,de van amikor nagyon csúnyának.Az oszt.társnőim mondják hogy szép vagyok,de sajnos nem hiszem el,meg azt is mondják hogy vékony vagyok.(ezt se hiszem):(

szemüveget is hordok.és az osztály képeken is annyira hülyén nézek ki.Van egy fiú az osztáyból aki minden órán engem néz,de ha én odanézek akkor ő azonnal visszafordul.Sose volt barátom,mintha valami baj lenne velem.Valami tanács?

2009. szept. 18. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne halogasd, szedd fel a szemüvegest.
2009. szept. 18. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

a barátnők mindig azt mondják ,hogy szép vagy.

persze lehet ,hogy tényleg az vagy

2009. szept. 18. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ajjaj!

Megint egy önbizalom-hiányos lány...

Miért nem hiszed el,hogy szép vagy,vékony vagy?Az a fiú aki téged néz félénk?

Nos,egész egyszerűen neked nincs önbizalmad!Régen én is ilyen voltam.Bármit próbáltam tenni,nem ment.Nem voltam magabiztos,nem mosolyogtam,vagyis erőltetettnek tűnt számomra ezért nem mosolyogtam.

Aztán jött a középsuli ősszel és tök jó.Mióta elkezdődött a suli minden más.Régen a fiúkkal sem mertem beszélgetni,most van 2srác mögöttem ülnek tök jól elvagyunk.Jókat dumálunk,nevetgélünk,szívatjuk egymást meg minden.Két lány is mondta,hogy aranyos vagyok,kedves és hogy hamarosan nekem is lesz barátom.Jól esik ezt hallani,hogy ezt gondolják rólam.Mióta elkezdődött a suli,mintha más lenne.Tele vagyok önbizalommal,mosolygok és jól kijövök szinte mindenkivel:D

Belőlem ezt az új közösség,új suli váltotta ki.

Ha ápolt vagy(rendszeres hajmosás,zuhanyozás,dezodor használata,megfelelő arcápolás...),alkalomhoz illően,csinosan öltözködsz,mosolyogsz,kedves,barátságos vagy akkor nincs gond.Ha ezt mind megteszed egyszerre szeretni,kedvelni fognak ezáltal lesz önbizalmad!(:

A srácnak pedig szerintem bejössz,csak nem mer közeledni.Ha félénk típus akkor -szerintem tuti tetszel neki- menj oda hozzá beszélgetni.Kérd meg hogy magyarázza el a matek házit v vmi:D

Az pedig,hogy 14évesen nem volt barátod teljesen normális,nincs semmi gond.Én is szűz vagyok,nem volt barátom,sőt még nem is csókolóztam!

Remélem tudtam segíteni,ha szeretnél beszélgetni írj privit nyugodtan(:

14/L

2009. szept. 18. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Én is csúnyának érzem magam! Neked legalább az osztálytársaid jók, de nekem mindig azt mondják, hogy milyen dagadt vagyok, kozben meg nem is (annyira), állandóan kritizálnak, az onbizalmam szinte nulla.
2009. szept. 18. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos ugyanebben a cipőben járok kb 10éves korom óta. Most 16 vagyok, és sajnos senki nem tud meggyőzni, hogy szép vagyok. Úgysem vagyok én jobban tudom... :/ A másik meg, hogy nem tudhatom, kiben bízzak. Ha neked olyan barátaid vannak, akikben megbízol, akkor igazat mondanak! Nekem ilyen kevés van. :/ Keress igaz barátokat. De ne hagyd, hogy megváltoztassanak. Formáld magad olyanra, amilyen lenni akarsz. Én erre 16évesen jöttem rá. :/

Hajrá.

16/L

2009. szept. 18. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
énis undormánynak érzem magam....az oszt.társaim szerint én vagyok az egyik legszebbb pfffff.......meg kövérnek érzem magam de ha van orvosi vizsgálat azt mondják teljesen átlagos vagyok 2*pfffff.....van erre gyógyír????
2009. szept. 18. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
van pff megbaszlak pfff.neked ez a írás mód tecik? am pontozatok le meg szájkaratezatok mert mindenki tudjamán én ara VEREM ki:)
2009. szept. 18. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
ám 8/f xd
2009. szept. 18. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:

nem tudom én mindenhová azt írom, hogy "szard le". na most ide is ugyanezt fogom:

szarj le mindenkit! érezd jól magad a bőrödben! 14 éves vagy! ilyenkor alakul ki minden. (és ilyenkor látja mindenki magát csúf torz banyának, aki kövér, és ragyás az arca :D) ismerős a helyzet.. ^.^ a szemüveg (hogy ha jól áll) akkor tök trendi is lehet (fújj utálom ezt a szót használni, de igaz) szóval nyugi. ne pánikolj :D

13/L

(muhahah. végig úgy írtam mint valami 20 éves. de nem vagyok az :P)

2009. szept. 18. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
mert csúnya vagy!!!
2009. szept. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!