Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy dolgozhatom ezt fel?

Hogy dolgozhatom ezt fel?

Figyelt kérdés
Nemrég nagyon depressziós voltam, nagyon nem vagyok megelégedve a külsőmmel és kevés lánynak tetszem sajnos. Viszont nemrég megismerkedtem egy lánnyal, aki leírhatatlanul szép és kedves, sokat beszéltünk és nagyon megkedveltem.. Ő is viszont érez, viszont komoly egészségügyi problémával küszködik és már teljesen lemondott a reményről, hogy felépül. Az orvosok is csak rossz hírrel szolgálnak neki, kevés ideje van hátra... Borzalmasan megvisel a tény, hogy végre van egy ember akivel úgy érzem, hogy boldog lehetnék viszont a sors el akarja venni tőlem. Leírhatatlanul kétségbeesett vagyok, és bár én utolsó percig bízok benne, hogy meggyógyul ő ezt szomorúan látja tudván, hogy reménytelen a helyzet... Mit tehetnék? Minden erőmmel azon vagyok, hogy tartsam benne a lelket de gyenge vagyok és félek, hogy újra visszaesek a depresszióba ha elvesztem.. Kérlek segítsetek!
2013. márc. 26. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú.Bízni tudsz és szeretni, ennyit tehetsz.

Én melléállnék a végsőkig.

2013. márc. 26. 18:06
 2/7 dani900 ***** válasza:

Fogadd el, hogy tényleg elmehet.

De tegyetek meg mindent, hogy boldogan éljetek, minden nap legyen egyedi, és kihívásokkal teli, hogy legyen értelme a hátralevő időnek, akármennyi is az.

Ha valamit még nem tettetek meg, hát itt az ideje, hogy megtegyétek, akkor is, ha féltek tőle, hiszen, csak így tudtok teljesen boldogan élni, és nem lesz bűntudatod, hogy "miért nem csináltuk, olyan jó lett volna", és hasonló dolgok ne jussanak az eszedbe később.

2013. márc. 26. 18:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Hát tényleg nagyon szomorú, de én nagyon bizakodó vagyok a tények ellenére is. Mást sajnos nem tudok tenni jelenleg, de bár tudnék:( Előtte ezt nem mutatom, próbálom annyiszor megnevettetni akárhányszor csak tudom.
2013. márc. 26. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Feldolgozni? Az nehéz lesz! Hosszú és fájdalmas folyamat, DE!!!! még együtt vagytok! Közhely, de légy vele minél többet, próbáld felvidítani, szép élményeket megélni! A rossz mellég egy kis jót is "becsempészni", hogy legyen mire visszaemlékezni és reménykedni! Biztasd és éreztesd vele, hogy fontos számodra! Amikor egyedül vagy, valahogy ereszd ki a feszültséget!

20/f

2013. márc. 26. 20:03
 5/7 dani900 ***** válasza:

És légy őszinte.

De mindenben.

A rosszban is.

Hidd el, nagyon fogja értékelni, ha elmondod az érzéseidet, és nem leplezed előtte, hogy úgy tűnjön minden rendben.

2013. márc. 26. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:)
2013. márc. 26. 20:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként látom, hogy páran félreértették egy kicsit abban a pontban, hogy együtt vagyunk mint pár.. Nem járunk, de engem nem zavar. Nem is erőltetem tőle és nem is várom el hogy ilyen döntést ilyen körülmények között hozzon meg. Viszont nagyon türelmes vagyok vele, mindezekmellett ha csak barátok maradunk én azt sem fogom bánni, mert tényleg egy nagyon értékes ember és örülök hogy ismerhetem. :)
2013. márc. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!