Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesítményért szankció jár?

Teljesítményért szankció jár?

Figyelt kérdés
Komoly gondot jelent az életemben, hogy egyre gyakrabban élem meg a napi helyzetekben a "te megtudod csinálni ezért neked nem segítünk" - "neked már van ezért neked nem adunk" - "neked kell segítened mert te tudsz" típúsú helyzteket. Lehet, hogy furcsának tűnik de én ezt úgy élem meg, hogy mivel törekszel, teszel a biztonságodért, ezért téged jogossan használunk ki és kötelességed segíteni olyanoknak akik csak fekszenek és várják hogy valaki adjon vagy megoldja a dolgokat. Csak én érzem így?
2009. szept. 18. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
hát sz@r az élet, sz@r a világ, sz@rok politikusok, és sz@r az egész rendszer. de nem csak ebben az országban van ez így, hanem szinte mindenhol (kivéve Vatikán,) Én ugyanígy érzek. most 21 éves vagyok és ebben a korban " szét kéne b@sznom az egész világot" de nem tehetem . mert még munkát sem találok a lakókörzetemben. elköltözni meg nem tudnák egybedűl indulótőke nélkül, nem vagyok se hitelképes és gazdag szülőkkel, rokonokkal sem rendelkezem. a munkaügyön lehurrognak, hogyha bemegyek tanfolyamok vagy munkalehetőségek iránt érdeklődni. közben mindenki ellát jó tanácsokkal, de legtöbbjük nagyobb csődben van mint én. én nem akarok mást, csak éli az életemet, amiért meg is dolgozok, hogyha kell. nem én tehetek arról, hogy nem mehettem fősulira vagy egyetemre, mert nem volt rá elegendő fedezetem .
2009. szept. 18. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

teher alatt nő a pálma-biztos hallottad már ezt

Örülj,hogy nem te vagy a tehetetlen,aki várja a segítséget,ez az egyetlen vigasz.

2009. szept. 18. 09:58
 3/3 A kérdező kommentje:

:) Persze h halottam.

Nem panaszkodni akartam, csak mindent meg lehet unni 1x.:)

2009. szept. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!