Milyen szankció követi ha valaki szabotálja a népszámlálást?
Adatszolgáltatással, nyilvántartással, hatósági ellenőrzéssel kapcsolatos kötelezettségek megszegése
31. § (1) Aki
a) a jogszabályban előírt bejelentési, adatszolgáltatási, nyilvántartási kötelezettségének nem tesz eleget,
b) szándékosan a valóságnak meg nem felelő adatot szolgáltat,
c) tevékenységet érintő hatósági ellenőrzést akadályozza,
ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
Mit értesz szabotálás alatt?
1944-45-ben a korábbi népszámlálás miatt lehetett 600 ezer
kb. háromnegyed réaszben asszimilált zsidót a halálba küldeni, mert ők, szegények, a számlálásnál gyanútlanul beíratták hogy "izr.", ez a három betű, ha nincs nyilvántartásban , pontosan, akkor az a folyamat megrekedéséhez, vagy legalább is akadozásához vezetett volnam, talán felük is megmenekül, úgy ahogy a szerencsétlen besorozott és halálbaküldött Don-kanyari 230 ezer nem "izr"., hanem,"rk."," ref."," gk."," ev.", ...stb honfitársunk egy része is megúszta volna a magyar közigazatás és hadügy buzgalmát, és szégyenletes precízitását.
Most is ugyanilyen listákon vagyunk, még a rendpárti paraszt is, csak finomítják őket, hogy "fid", "szoc" "egyéb".
Én mindent megteszek, hogy kimaradjak az ilyen bulikból, ha kell fizetek büntetést, pedig "rk." vagyok.
Egy náci rezsim ne számolgasson engem, hanem tolják fel maguknak a kérdőívüket lendülettel.
Emlékeztetném a feledékenyeket a Kubatov listára, ami pontosan megmondja, ki szavazott Pécsett a Fidesz bábjára, és kik a "komcsik" akik nem.
Na, ez készül országosan,_nagyban_,és ki tudja mikor száll vissza a rosszul válaszoló fejére a válaszából következő bármi, ami a munkahelyvesztéstől Srebrenicáig terjedő spektrumban mozoghat.
Fura ez az egész, mert hogyan lehet valamit büntetni, ami anonim. Ha név nélkül megy, honnan tudják, hogy nem teljesítettem??? Ez azért is érdekes, mert van rajta lakcím és kód. Ennyit az anonimitásról.
Márpedig névvel nem vagyok hajlandó ennyi privát információt megadni, a kérdések durván belenyúlnak a privát szférámba. Sem az élettársi kapcsolatomról nem vagyok hajlandó adatokat közölni, sem arról, hogy mikor hol és miért laktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!