Mit tehetnék, mi lesz így?
másfél hete szakítottunk barátnőmmel, és nagyon hiányzik, meg én még szerelmes vagyok belé, csak ő már nem:(
msnen szoktunk beszélni, meg néha felhivom. nem fogom tudni elfelejteni:( nagyon szeretem és úgy érzem szeretni is fogom. életem első nagy szerelme:( hogyan lesz így új barátnőm?:/ nem tudom mi lesz velem:(
köszi
15/F
Mi a f@sz bajod van te kis gyökér? 15 éves vagy, volt már barátnőd, csókolóztál meg ilyenek, és még legalább 3 évig nincs semmi egyéb dolgod, csak hogy tanulgassál! még csak 15 vagy könyörgöm! én 21 vagyok barátom, munkanélküli, futkosok a meló után, de semmi, és még csak nem is csókolóztam soha, és a kedvenc hobbym-, hogy gyakorikérdéseken sajnáltassam magam! ilyen akarsz te is lenni?
Keress egy másik csajt , dugd meg, és felejsd el a régit, ha látja, hogy boldog vagy nélküle is, lehet vissza akar menni hozzád. ja tudom én könnyen beszélek, de ez már csak igy van.
ne figyelj ilyenekre, mint az első válaszoló. viszont amit szakítás után lényeges:
ne sajnáld! hidd el, ő többet veszített, mint te
találsz jobbat :)
ne keresd vele a kapcsolatot, próbáld meg elfelejteni
ha még jóban vagytok, akkor se célozzgass ré, hogy milyen jó volt, stb
kapcsolatba ne menj bele azért, mert "felejteni akarsz"
gondolj arra, hogy a következő lány az életedben MÉG jobb lesz!
koncentrálj egy kicsit a tanulásra
válassz hobbit, amivel lekötheted magad
és esetleg ha gondolod írj nekem egy privát mailt, és megadom az msnemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!