Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, mi lesz így?

Mit tehetnék, mi lesz így?

Figyelt kérdés

másfél hete szakítottunk barátnőmmel, és nagyon hiányzik, meg én még szerelmes vagyok belé, csak ő már nem:(

msnen szoktunk beszélni, meg néha felhivom. nem fogom tudni elfelejteni:( nagyon szeretem és úgy érzem szeretni is fogom. életem első nagy szerelme:( hogyan lesz így új barátnőm?:/ nem tudom mi lesz velem:(

köszi

15/F

2009. szept. 17. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Mi a f@sz bajod van te kis gyökér? 15 éves vagy, volt már barátnőd, csókolóztál meg ilyenek, és még legalább 3 évig nincs semmi egyéb dolgod, csak hogy tanulgassál! még csak 15 vagy könyörgöm! én 21 vagyok barátom, munkanélküli, futkosok a meló után, de semmi, és még csak nem is csókolóztam soha, és a kedvenc hobbym-, hogy gyakorikérdéseken sajnáltassam magam! ilyen akarsz te is lenni?

Keress egy másik csajt , dugd meg, és felejsd el a régit, ha látja, hogy boldog vagy nélküle is, lehet vissza akar menni hozzád. ja tudom én könnyen beszélek, de ez már csak igy van.

2009. szept. 18. 09:55
 2/3 A kérdező kommentje:
hát, rólad aztán süt az értelem. lefosom, hogy veled mi történt vagy mi van veled. ha nem akarsz nem válaszolsz, nem értem mit problémázol.a gyökeret meg nyugodtan elhagyhatod a mondatból.
2009. szept. 18. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

ne figyelj ilyenekre, mint az első válaszoló. viszont amit szakítás után lényeges:

ne sajnáld! hidd el, ő többet veszített, mint te

találsz jobbat :)

ne keresd vele a kapcsolatot, próbáld meg elfelejteni

ha még jóban vagytok, akkor se célozzgass ré, hogy milyen jó volt, stb

kapcsolatba ne menj bele azért, mert "felejteni akarsz"

gondolj arra, hogy a következő lány az életedben MÉG jobb lesz!

koncentrálj egy kicsit a tanulásra

válassz hobbit, amivel lekötheted magad

és esetleg ha gondolod írj nekem egy privát mailt, és megadom az msnemet.

2009. szept. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!