Playmate szeretnék lenni! Szerintetek ez így gáz? :S
Az.
Nem igazán embernek való foglalkozás. Nagyon-nagyon nehéz így erkölcsösnek maradni - még, ha most az is lennél.
Ha tényleg ez az életcélod, akkor gáz.
Ha próbálsz valami értelmeset is csinálni, tanulni, majd dolgozni és mellette lesz lehetőséged erre, akkor csak kicsit gáz. Sok munkával nem fér össze a meztelenkedés.
a playmate az gyakorlatilag a politikailag korrekt megfogalmazása a k*rvának, eleve "játszótársat" jelent, és nem ki-nevet-a-végén-re kell gondolni.
egyébként egyáltalán nem gáz, ha neked nem para hogy a testedből élsz, akkor lehet belőle nagy lóvét szakítani, meg hát valljuk be, nem kell megszakadni a melóban.
más nem döntheti el, csak te, hogy neked mi a gáz, és mi az, ami még belefér. :)
Nem gáz szíved joga hogy azt csinláj amit akarsz. DE! Ahogyan a fentiekből látszik az emberek máshogyan fognak rád nézni, és nem úgy ahogyan te szeretnéd/elképzeled.
Ha szeretnéd hogy elmúljon ez a vágyad képzeld el hogy vmi lúzer/alkoholista/homeless/vki akinek nem jut igazi csaj éppen a te képedre veri ki a farkát.
Ezt akarod?
Szerintem több okból sem gáz.
Először is még kinőheted. Az embernek annyi fura gondolata van. Különböző idős korában különböző dolgokat is gondolhat ugyanarról.
Másrészt bár létezik szabad akarat, azért létezik sorsszerűség is. Nem mindegy, hova születsz, mi történik veled életedben. Ha azt mondanám: gáz, akkor lenézném az összes olyan embert, aki másképp él, mint én. Én viszont nem akarom lenézni Őket. Másképp élnek, mert vagy rá vannak kényszerítve, vagy olyan hatások érték Őket, amik engem nem. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az ember ne fojtsa el a vágyait, önmaga lehessen, mint azt, hogy mit gondolnak róla mások. (Ez persze meglátszik azon is, hogy sűrűn leszoktak pontozni engem...) :D :D :D
Köszönöm a válaszokat.
Sorban írok vissza:
1. Igazából fogalmam sincs, miért ez a "célom". Nem szeretnék k.rvának tűnni :/ Csak tetszik, ahogy ezek a lányok milyen fényűzésben élnek, mindenkinek ők kellenek (ha csak 1 éjszakára is...)
2. Nem életcél. Mást is szeretnék csinálni, de annyira nem tudom még, mit csináljak az életemmel, sok minden érdekel, de valahogy semmi sem ragad meg úgy "igazából".
3. De kicsit rossz érzés lenne, de nem csak ez szeretnék lenni. Úgy értem, akarok valami normálisabb munkát is, de ez valahogy... hát nem tudom... olyan "különlegesnek", izgalmasnak tűnik. Izgalmas életet szeretnék majd. Bár tudom, hogy más útja is lehetne, hogy "híres" legyek...
4. Hát azért azt nem hiszem :S Ha ez a lényege, akkor inkább visszavonulok...
5. Nem :S Valami mással kéne lefoglalnom magam. Mint már előtt említettem, sok minden érdekel, de semmi nem fog meg úgy istenigazából.
6. Köszi:) Remélem, kinövöm. Miért pontoznak le?:O Nekem tetszik nagyon a válaszod pl. itt:D:D
Írjatok még!!!
"Csak tetszik, ahogy ezek a lányok milyen fényűzésben élnek, mindenkinek ők kellenek (ha csak 1 éjszakára is...) "
Hát persze. Ez a baj a mai világgal.
NE HIGGY A MÉDIÁNAK! Hazug dolog, úgy állítja be ezeket, mintha rájuk kellene felnézni, mintha ők lennének a norma. Persze: ebből meggazdagodnak, akkor miért is ne?
Nos, egy idő után, (amikor majd ezt kinövöd) lehet, hogy ott lesz a fejedben, hogy kicsit gáz, hogy minden férfi tárgyként tekint rád, nem nézi, hogy milyen a személyiséged, csak a testedet, és hogy otthagynak a dolog után, mint egy utolsó ***vát. A társadalom le fog nézni, tudod, általában a ***vákat nem nagyon tisztelik, mert ezek csak a testükre tudnak felvágni. Akarsz gyereket? Akarsz családot? Mert szerintem a gyereked nem lesz annyira büszke rád, ha felnő, és megtudja, mi volt a szakmád... persze ha neked ez kell...
Kicsit gondold át jobban. Izgalmas életed anélkül is lehet, hogy hagyod minden jöttmentnek, hogy meg***jon.
Hát, fura vágyaid vannak, te gyerek...
Szerintem elég gáz.
Csak azt tudnám mondani, amit az előző hozzászólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!