Vannak olyan emberek akik alapból nem szerethetők? Hogyan változzak meg?
Valahogy mindenkit elidegenítek magamtól és nem tudom, hogy miért. Vagy lehet h egyszerűen csak rám unnak...nem tudom, de nagyon magányos vagyok.
A családom jobban szereti a bátyám barátnőjét, a legjobb barátnőm hanyagol, pedig még éjszaka kettőkor is ott vagyok neki, ha kell. A kapcsolataim nem jönnek össze, akit szeretek nem szeret viszont, reménytelennek érzem az életem. legszívesebben meghalnék....
szerintem nem vagy ilyen, csak még nem találtad meg a hozzád illő párt. de ne feljtsd el, elég egy ember akinek te vagy az igazi és már rendben is van a magánéleted:).
ami a családodat illeti, nem szerethet mindenki mindenkit, akármilyen furán is hangzik. én is sokáig éreztem úgy, h a családon belül nem töltök be jelentősebb szerepet, de a barátaim és a férfiak mindig is különlegesenke tartottak és szerettek (az a pár, akit választottam és akik engem választottak, nem kell félreérteni :-)) ami a te barátaidat illeti, állj a sarkadra, néha beszélj magadról, a te igényeidről is, egy barátság csak akkor barátság, ha önzetlen és kölcsönös.
szerintem vannak emberek, akiket unalmasnak tartanak, de ezt én csak az élet bizonyos területein tapasztralatam. van egy lány pl, akit mindig otthagynak a pasik, mert nincs benne semmi különleges, izgalmas, semmi, ami megfogná őket hosszútávon, amiért lehetne hozzá ragaszkodni. de a munkájában sikeres, akollégáival jó kapcsolatot ápol, a családja és a barátai szeretik... nem az van, h soha, sehol, senki nem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!