Én vagyok az átlagos, vagy nekem van túl sok akaraterőm az átlagos emberhez képest?
Figyelt kérdés
Egy kis bevezető: (BOCS A REGÉNYÉRT) Sok barátom azért nyavajog, hogy miért nincs már barátnője. Mivel nekem már volt 2, mindig kérdezgették tőlem hogy hogy csinálom...nem mintha ez olyan dolog lenne, mint egy csavart meghúzni, de mindegy. Én mondtam hogy talán van köze annak is hozzá, hogy napi rendszerességgel csinálom a súlyzós edzést, a futást, van itthon egy bokszzsákom, azon is gyakorlom az ütéseket, rúgásokat...plusz szoktam gyakorolni önvédelmi technikákat is, és nemsokára lent lesz az angolspárgám is, ez a bonyolultabb rúgások miatt kell...szóval tényleg elég jó formában vagyok, nem vagyok elhízva, sőt :D És egyre jobban alakulok, kezdenek egyre jobban látszani azok az izmok, szóval alakulgatok. Ezen kívül meditálok is mellé, jót tesz a regenerálódásnak is pluszban még szeretem is :) Na szóval, ezeket elmondtam nekik is, és ők persze a haverok egyből belevágtak a nagy "kondizásba"...1 hét alatt megunták, mert hogy nem lettek egyből szép nagy izmaik. Az egyikük arra hivatkozva nem edz, hogy nincs rá ideje (gép előtt ülni persze van), a másikuk meg mindig azt mondja, hogy majd 2 hét múlva nézzem meg, mennyit fejlődött (ezt egy éve mondja mindig, azóta persze csakis hízott, és sokat energiaitalozik állítólag tesiórájuk előtt hogy bírja az órát..majd jól szívrohamot kap). Szóval akaraterejük semmi, egész estéket játszanak egymás ellen a gépen alvás helyett, és panaszkodnak hogy nincs barátnő, egyikük mindig azt mondja hogy majd lefogy (most valami japán mesébe van bele buzulva) a másikuk meg folyton csak panaszkodik..múltkor azt kérdezte tőlem mégis mi a fenét mondjon egy csajnak a buszon aki megtetszett neki... Én tényleg segítenék nekik, ha akarnák és nem adnák fel 2 hét után..sőt nekem is jól jönne futásokhoz és önvédelmi gyakorlatokhoz egy társ, bár meg tudom oldani egyedül is...de nem fogom őket nyaggatni, ha a PC játékok fontosabb nekik, minthogy élvezzék az életet. Jó, nem mondom hogy én gép nélkül élek...de nem töltöm itt minden szabadidőmet. Jó néha ez is ha le van fáradva az ember..de azért ők túlzásba viszik. Én a szabadidőmet edzéssel, túrázgatással, meditálással és zene hallgatással töltöm. Nem tudom hogy mostanában mi a "divat" e téren, de nekem jók a 80-as évek régi jó zenéi (nem vagyok retro mániás :DD) és hogy a szabadban élvezzem az életet, vagy valami kis kihívásokat csináljak magamnak..mint pl. a spárga. Szóval a lényeg...nekem van átlagos akaraterőm, és nekik gyenge, vagy nekem van sok a mai emberekhez képest? BOCS A REGÉNYÉRT! 16/F2013. márc. 23. 15:55
21/21 A kérdező kommentje:
Háháá, ez jó volt, köszi :DD
2013. márc. 24. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!