Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan fejezzem ki magam?

Hogyan fejezzem ki magam?

Figyelt kérdés

Szóval, elég sok ideje egy csomó dolgon gondolkoztam, tettem, és vkinek már nagyon szeretném elmondani: vannak barátaim, de mivel fiúk vagyunk, velük annyira mélyen, komolyan érzelmekről nem nagyon lehet, anyummal kínos lenne. Gondoltam rá, h nem csak beszélgetéssel tudom kifejezni magam, de : énekelni nem tudok, hangszeren játszani se, verset írni nem tudok, rajzolni se...stb

kicsit bot kérdés

norm válaszokat várok

köszi előre is

2013. márc. 23. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A bajok ott kezdődnek nálad, hogy eleve kínosnak tartod a komoly érzelmekről való beszélgetést. Akkor, hogyan akarod magad máshogyan kifejezni? Nem elég egy mozdulat hozzá! a beszéd hiányát nem tudod másképpen pótolni, főleg azért nem, mert a vers írást, a zenélést, a rajzolást is kizártad!
2013. márc. 23. 10:59
 2/3 dani900 ***** válasza:

Attól függ, hány éves vagy, mondjuk szerezz barátnőt, de ha még fiatal vagy, beszélj a barátaiddal, azért mert fiúk vagytok, még ugyanúgy vannak érzéseitek, mint a lányoknak, csak bizonyos nevelési problémák miatt, azt hiszi a legtöbb fiú, hogy érzelmekről beszélni lányos dolog, és ezért inkább elfojtják.

Gyakorlatilag az "erősebbik nem" a gyávább, mert nincs bátorságuk kimondani dolgokat, és felvállalni az érzéseiket.

Amelyik férfit sohasem hallasz érzelmi témákról beszélni, de közben erősnek látszik, esetleg izmos, sok haverja van, iszik, verekedik, stb... Na az belül egy igazi nyuszi!

A külsőségeket erőlteti, hogy minél jobban elrejtse a belső dolgait, mert fél, ha azok kiderülnek, és meglátják az igazi valóját, kiderülne, mennyi mindet nem mer megtenni, milyen gyáva bizonyos helyzetekben.

Félsz beszélni az érzéseidről?...És?..Hagyod, hogy a FÉLELEM erősebb legyen NÁLAD?

2013. márc. 23. 11:09
 3/3 anonim válasza:

Az érzésekről,érzelmekről beszélgetni vkivel nem ciki és nem is kínos! Azt,hogy hogyan fejezd ki ezeket a dolgokat az már a te dolgod,mert ezt szerintem rajtad kívül senki nem tudhatja,de fejezd ki azzal amivel csak szeretnéd pl.:Egyszerűen csak írd le ami eszedbe jut,amiről beszélni szeretnél és nem kell ezt versformában leírnod!

Vagy tedd fel a kérdéseidet,vagy nyílj meg vki előtt őszintén de ha félsz a reakciójukra/reakciójára akkor ezeket viccként/poénként is álcázhatod,egy idő után majd nem is esik nehezedre megnyílni a barátaid vagy a családod előtt... :))

2013. ápr. 6. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!