Ha hazudok állandóan bevörösödök. Mit tegyek ellene?
1 válaszoló..ez most vicces akart lenni?:)
Am. a hazudozást gyakorolni kell..:D
Sajna én már tapasztalt vagyok benne:/( Jó csak kisebb lódítások miatt)
Eleinte nekem vert a szivem hazudozásnál,vagydadogtam..meg fejemen islátszódott h én most épen hazudok,de mostmár nem.
Pókerface..:D
Am. örülj,hogy te csak hazudázásnál vörösödsz.Én ,ha izgulok,vagy idegenekkel beszélgetek akkor pirulok..de sajna nemhinném h ez ellen nagyon lehetne mit tenni (a gyakorláson kívül xd) :)
17/L
Hogy mit tegyél?
Ne hazudj! Igen először kis hazugságokról van szó, de aztán a hazugságok még több hazugságot szülnek és előbb-utóbb azon kapod magad, hogy politikus vagy...
Jó, normális dolog, hogy ilyen helyzetben zavarban vagy és elpirulsz... értem én, hogy kínos, de nem sokat tudsz vele csinálni! Max annyit, hogy próbáld meg összeszedni a gondolataidat, hogy ne mondj hülyeséget, meg nem hebegj-habogj (meg ilyenek, amik általában elő szoktak fordulni az emberrel, amikor zavarban van)! :)
Amúgy szerintem aranyos :) de nem akkor, ha hazudsz!! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!