Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha hazudok állandóan bevörösöd...

Ha hazudok állandóan bevörösödök. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Nem túl nagy hazugságokról van szó, csak olyanokról hogy mondjuk nem azt a filmet nézem meg, amit mondtam stb. És nem tudom, hogyan kezeljem? Előre is köszi!

2013. márc. 22. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
jéggel kend be az arcod akkor vörös lesz alapból.. mondd, hogy kint hideg volt és azért a pirosság (vagy allergia) és hazudj minél többet minél hamarabb
2013. márc. 22. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

1 válaszoló..ez most vicces akart lenni?:)

Am. a hazudozást gyakorolni kell..:D

Sajna én már tapasztalt vagyok benne:/( Jó csak kisebb lódítások miatt)

Eleinte nekem vert a szivem hazudozásnál,vagydadogtam..meg fejemen islátszódott h én most épen hazudok,de mostmár nem.

Pókerface..:D

Am. örülj,hogy te csak hazudázásnál vörösödsz.Én ,ha izgulok,vagy idegenekkel beszélgetek akkor pirulok..de sajna nemhinném h ez ellen nagyon lehetne mit tenni (a gyakorláson kívül xd) :)

17/L

2013. márc. 22. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj! :D
2013. márc. 22. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne hazudj! Fogadd el, hogy ilyen vagy. Ez normális... :)
2013. márc. 23. 01:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mintha Pinocció lennél
2013. márc. 23. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy mit tegyél?

Ne hazudj! Igen először kis hazugságokról van szó, de aztán a hazugságok még több hazugságot szülnek és előbb-utóbb azon kapod magad, hogy politikus vagy...

2013. márc. 23. 14:21
 7/8 A kérdező kommentje:
istenem, miért ne hazudhatnék?:D amúgy meg én is ha ideges vagyok, vagy ha túlságosan a figyelem középpontjába kerülök akkor is elvörösödök... de azért köszi, nyomok pár zöld kezet
2013. márc. 23. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó, normális dolog, hogy ilyen helyzetben zavarban vagy és elpirulsz... értem én, hogy kínos, de nem sokat tudsz vele csinálni! Max annyit, hogy próbáld meg összeszedni a gondolataidat, hogy ne mondj hülyeséget, meg nem hebegj-habogj (meg ilyenek, amik általában elő szoktak fordulni az emberrel, amikor zavarban van)! :)

Amúgy szerintem aranyos :) de nem akkor, ha hazudsz!! :/

2013. márc. 24. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!