Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudjam, hogy hogy...

Honnan tudjam, hogy hogy nézek ki igazából? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Néha szépnek látom magam, még fotókon is. Máskor meg olyan csúnyának, hogy legszívesebben meghalnék, de tényleg. Valamelyik nap az ismerőseim mutattak egy képet, amin szerintük a csaj pont úgy néz ki, mint én. Ezen teljesen kiakadtam, mert egyáltalán nem olyannak látom magam. Viszont készítettek rólam egy rajzot, amin nagyjából úgy nézek ki, ahogy gondolom. Régebben elégedett voltam magammal, de úgy érzem, mintha egy új arcom lenne, amit nem tudok megszokni. Most akkor honnan tudhatom, hogy hogy nézek ki? Annyira rossz, hogy nem tudom, hogy mások milyennek látnak.

18/L

2009. szept. 16. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a szép,ezáltal mindenki más állapotodban lát szépnek.Azaz nem lessz egy stabil szép állapotod.
2009. szept. 16. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Keress fel egy lélekbúvárt...
2009. szept. 16. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is így van. Néha komolyan nagyon szépnek látom magam a fotókon, a tükörben, aztán meg nagyon nem.
2009. szept. 16. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez velem is így van. De már rájöttem, hogy mi a titka az évek során:D

Ha boldog vagyok és nagyon jó a kedvem, akkor szépnek is látom magam. Ha meg nagyon rossz a kedvem, akkor meg nagyon rondának. Már meg se lepődök, ha tükörbe nézek :D

22L

2009. szept. 16. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok mint az utolsó válaszoló. Ha nagyon jó kedvem van, akkor tetszek magamnak, ha rossz, akkor nem. Bár volt, hogy jó kedvem volt, tükörbe néztem, mosolyogva megállapítottam, hogy ma ronda vagyok, aztán mentem tovább:D
2009. szept. 17. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
hasonló helyzetben vagyok én is. 17/L
2009. szept. 17. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy elég sokan vagyunk ilyen helyzetben. Jó lenne, ha lenne rá valami megoldás.
2009. szept. 17. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja hasonlóan vagyok a helyzettel mint ti csak az a különbség hogy én borostával vagyok szép,a szörtelen az túlfiatalít.A kedvem majdnem mindig mindegy.
2009. szept. 17. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű. A szépség belülről jön. Ha örülsz, ha szépnek látod magad, csillog a szemed, színek jelennek meg az arcodon, vonzás árad belőled. Ilyenkor a "nézők" azt mondják, szép vagy.
2009. szept. 18. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!