Hogyan győzzem le a félelmeimet?
sok mindentől lehet félni te valamilyen dologtól vagy a sötétben bevallom én is félek néha....
írj vissza, tudok tanácsokat adni!
Ezt a kérdést a lehető legáltalánosabban értem. Az élet valamennyi helyzetében félek valamitől, nagyon hosszú sort tudnék írni.. kezdve attól hogy félek pofánb4szni a pofátlankodó osztálytársamat (itt speciel biztos tudom hogy nem "tőle" félek, ezerszer nagyobb vagyok akármelyiknél, maga a konfliktus/verekedés maga az amitől egyszerűen fóbiám van, még akkoris ha én vagyok erőfölényben) egészen addig hogy félek megkérdezni az ebédlőben sorban előttem álló, tálnyi kajáját "nemszeretem" indokkal éppen a konyhásnéninek visszaszolgáltató diákot hogy ugyan nekemadná-e (ezt multkor végül megtettem, kicsit hebegve habogva... érdekesmód én magam rohadtul nem értem, hogy itt én mi a retektől félek igazából)
18 elmúltam, szűz vagyok (ja és fiú)... mert a szexuális kapcsolattól is félek , de gőzömsincs miért!
Igazából ez elég durva...
én meg 19 éves vagyok srác és szűz, tudom, hogy ez már egyre gázabb lesz az idő előrehaladtával, de ha aggódsz miatta nem lesz jobb
azért félhetsz tőle, mert félsz, hogy akivel éppen csináljátok, szégyenbe hoz, kinevet
a kudarctól nagyon sok ember fél..mondjuk ez nem mentesít fel arra téged, hogy te is félj
a megoldás ami működhet, hogy vizualizáld a sikert, amitől korábban féltél, képzeld el nagyon nagyon nagyon sokszor nap mint nap, ja és higgy a sikerben
Mi a félelem?
Olyan dolgoktól félsz ami még be sem következet, lehet, hogy nem is fog soha, csak kivetíted magadnak, a félelmeidet előre. Ezért valószínű be is fog következni.
Legyen a mottód, minden napnak elég a maga baja. Ne érdekelje mi fog történni x idő múlva! Úgyse tudja senki, még te se. Csak éld meg a pillanatokat amiben vagy!
Optimista látásmód kellene!
Én úgy tudom, hogy a félelmek legyőzésének legjobb módja, ha szembeszállsz velük! :)
Hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!