Hogyan győzzem le a félelmeimet?
Szia!
Ez nem csak tőled függ... Én se vagyok nagyon gyorsan oldódó típus, viszont a párom anyukája szeretettel fogadott, és kérdezgetett. Arra meg muszáj volt válaszolnom.... :))
akk próbálj meg majd ott is szájmenést kapni:D
am én is így voltam,de utána már tök jól megvoltam:Dén is hebegtem össze-vissza:D
Gondolj arra, hogy a bátorság nem a félelem hiánya, hanem egy döntés, hogy van, ami a félelemnél fontosabb.
Ha meg nem fontosabb, akkor hagyd a fenébe...
Utolsó, illene odatenni, hogy honnan idéztél:)
Kérdező,. te pedig ne félj, erre nincs biztos módszer. A fejed biztos nem fogják leharapni:)
Nyugodj meg:minden két emberen múlik,és ha normálisak a szülei,azt a viselkedést fogod kapni,amit Te adsz!Tehát,ha illemtudó vagy,kedves,és kezdeményezed a beszélgetést(ez lehet akár egy sütirecept is),akkor ők is így viszonyulnak Hozzád.Természetesen az is lehet,hogy valamelyikük,vagy mindegyikőjük alapból bunkó,de ilyenkor is úgy kell viselkedni,hogy lássa a barátod,Te megteszel minden Tőled telhetőt.
Nekem például a húgával akadtak gondjaim,de rájöttem,hogy ha fejen állok,akkor sem fog szeretni.
Eleinte mégis mindig törekedni kell arra,hogy a másik meg tudjon nyílni felém.Persze ha nem akar,az már az ő baja,de Te legalább próbálkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!