Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszel abban, hogy a holtak...

Hiszel abban, hogy a holtak visszajárnak? Lehetségesnek tartod a kísértetjárást mondjuk egy házban?

Figyelt kérdés
2007. szept. 13. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
A holtak a Biblia szerint a kirendelt helyükön tartózkodnak, és nem járnak vissza kísérteni. Ez a kérdés démonológia hatáskörébe tartozik (Derek Prince: Démonológia c. könyvét tudnám ajánlani, vagy Derek Prince: Démonok és a szabadulás).
2008. febr. 6. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Valamilyen szinten igen, de nem úgy, ahogy a filmekben ábrázolják. A lélekvándorlásban inkább, vagy abban, hogy vannak emberek, akik fogékonyak a másra, és mondjuk tudnak kapcsolatot teremteni a túlvilággal, vagy egy messzi emberrel, a gondolatok útján...
2008. febr. 12. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
igen hiszek mert én is tapasztaltam:)Nagyon jó volt és sosem felejtem el!Láttam is és éreztem is.Nagyszerű volt!
2008. jún. 11. 16:37
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
persze!Tapasztaltam és éreztem is!nNagyszerű volt!
2008. jún. 11. 16:37
 15/16 anonim válasza:
0%
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xDxD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
2010. máj. 3. 14:22
 16/16 anonim válasza:

Én nem hiszek bennük,de azért tartok tőlük.

Nem hiszem hogy lehetne kísértetjárás akármilyen házban.

A holtak csak 1szer fognak vissza jönni, de akkor is feltámadni. Aki megfejti a Jelenések könyvét az tudni fogja mikor!

2010. szept. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!