Hiszel abban, hogy a holtak visszajárnak? Lehetségesnek tartod a kísértetjárást mondjuk egy házban?
Kedves kérdező!
Valószínűnek tartom, hogy esetleg valamiféle módon egy lélek ezen a világon ragad. még ott "fenn" sem működhet minden tökéletesen.
Én ugyan nem hiszek benne, mert még nem találkoztam hasonló dolgokkal. Inkább gondolom azt, hogy bizonyos helyeken történhetnek látszólag megmagyarázhatatlan dolgok, amiket aztán az emberi fantázia kísértetekkel magyaráz.
Azt pedig már végképp hülyeségnek tartom, hogy valaki elektromos készülékekkel, ingákkal, varázsvesszőkkel, meg fehér zaj rögzítésével próbál érintkezni a másvilág lényeivel. Szerintem ez nem így működik. Ami meghalt, az nem hiszem hogy létezne a fizikai világban, enélfogva nem lehet hatással rá.
Sok furcsaságot persze nem lehet megmagyarázni. A discoveryn esténként van egy műsor kísértetjárás címmel, ami olyan családokról készít dokumentumfilmet, akiknek a házát kísértetek szállták meg. Sok látványos dologról meséltek, lerepülő könyvekről, ajtócsapkodásokról, de szerintem csak túl sokat képzelnek bele az emberek a huzat járásába és a saját félelmeik kivetítésébe.
Talán a holtak visszajárnak, talán nem. Én nem hiszek benne, de azt mondanám, ha magam is megtapasztalnám, lehet hogy elhinném. a témát izgalmasnak tartom, de szellemet a legtöbbször az talál, aki találni is akar.
Sajnálom, hogy nem adtam kielégítő választ!
Albert
Sajnos láttam, éreztem, tapasztaltam dolgokat!
Hiszek bennük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!