Mi lehet mégis a bajom?
Első válaszolóra ne hallgass.
Melled nem nől, de ez ne zavarjon, hiszen az tömény zsírszövet, ami neked nincs. Ha hízol akkor a melled is nőni fog. És igen, az ilyen vékony lányoknál a menstruáció kimaradása is normális. Mindenképpen hízzál pár kilót! :)
Ez a mai kor "követelmlénye, hogy legyél vékony, nagyon sok betegséget hordoz magában, mert a szervezet nem tud rendesen működni, szüksége van egy kis zsír tartalékra is.
Szőrösödsz az meg genetika. Bizony vannak olyan nők akik még a karjukat is borotválni/gyantázni kell.
A mai teljesíthetlen elvárások, hogyan is kell szépen kinézni, már teljesen ellentétes az emberi mivolttal. Inkább könnyebb egy transzexuálist csinálni valakiből, mint kimondani, igen ilyen az emberi test. Csak hogy a reklámok, a társadalmi elvárásoknak már itt is szembe kell menni. És hízzál!
Szerintem ez igencsak vékonyka... 3-4 kilót minimum szedj fel, de inkább 6-7-et! :)
A szőrösödés pedig genetika (kérdezd meg az őseidet erről), vagy hormonprobléma. Nemtom, hogy ezt nézi-e az endokrinológus, de akkor jó lenne egy másikhoz is elmenned... :)
Milyenek a melleid, hogy nem fejlődtek ki? Ha csak kicsik, az nem baj... nekem legalábbis.
Sokkal többet számít egy szép kerek fenék, ilyen súllyal meg gondolom ez sincs. A gebéket nem szeretem, úgyhogy szedj fel egy kis izmot meg hájat, mert ez kell neked, hogy egészséges legyél! ;)
"Ami aggaszt, az a szemléletmódon megváltozása, nem akartam orvoshoz menni vele, de mára nagyon elhatalmasodott rajtam az undor, amiért lánynak születtem."
A transzneműség a születéskor kapott nemmel való azonosulás vagy az ennek megfelelő testi megjelenés hiánya.
Az újabb kutatások kimutatták, hogy a nemi tudatnak részben biológiai alapja van: a férfitestben, de női tudattal élő emberek agya például női jegyeket is mutat.[1][2][3][4]
Több különböző fogalmat ölel fel, melyek közül némelyiket a transzneműség szinonimájaként is használják:
a transzszexualitást: amikor egy ember nemi tudata ellentmond a testi nemi szerveinek (például férfitestben élő nő, aki biológiailag férfi, lelkileg viszont nő),
az interszexualitást: amikor valakinek nem egyértelmű a testi neme (korábbi nevén hermafroditizmus),
a transzvesztitizmust: ha valakinek nincs problémája a testi nemével, de az ellenkező nem ruháit viseli.
Az egyik legelfogadottabb meghatározás szerint „transzneműek azok az emberek, akiket valamilyen neműnek soroltak be – legtöbbször születéskor és a nemi szerveik alapján –, de akik ezt magukra nézve téves vagy hiányos megjelölésnek találják”.
A transzneműség két alapvető formája az FtM és az MtF: az FtM a nőből férfivá, az MtF pedig a férfiból nővé alakult vagy alakuló embert jelölheti. Különösen fontos lehet ez a transzszexuálisoknál, ahol a két csoportnak egész más nehézségekkel kell szembenézniük.
A nyugati kultúrától eltérő kultúrákban több helyen (például az amerikai indiánok, a thaiok (ladyboy), a kínaiak, dél-ázsiaiak, a zapotékok körében vagy az iszlám országokban) régóta számon tartanak olyanokat, akik valamilyen módon kívül esnek a férfi-nő felosztás kettősségén, és úgymond a „harmadik nemhez” tartoznak: őket modern kifejezéssel leginkább transzneműnek hívhatnánk.
Hát ezzel nem mondtál semmit, mert én már láttam nem egy óriási kannákkal rendelkező 13 évest... :)
De a lényeg, hogy nincs baj a pici cicikkel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!