Mi a véleményetek egy olyan tizenéves fiúról aki vagdossa magát?
Figyelt kérdés
Nem emos, pusztán magány és a bánat miatt.2013. márc. 18. 22:02
1/10 anonim válasza:
pszichológus kezelése kell neki!
2/10 anonim válasza:
ugyan az mint ami az ilyen lányokról...
ha hagyja hogy segítsenek neki akkor ott vagyok barátként,egyik barátnőmnek a suli mosdójában törölgettem a vérét,nagy nehezen végül sikerült leszoktatnom róla
3/10 anonim válasza:
Röviden egy idióta barom .
Hogy ha vagdossa magát semmivel se lesz jobb az élete és nem segít rajta , legfeljebb kap egy fertőzést és még több baja lesz .
4/10 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy barátra lenne szüksége, akivel megoszthatja problémáit és szórakozhat vele.
Szerintem rossz dolog elítélni őt vagy egyből orvoshoz küldeni.
5/10 anonim válasza:
Én is a pszichológust javasolnám, ha már kárt tesz magában, segítségre van szüksége. Ha a barátai/szülei erre nem alkalmasak (és gondolom nem, ha egyszer idáig eljutott), akkor az a következő lépés, valakinek ki kell önteni a szívét.
6/10 anonim válasza:
Elég kicsinyes dolognak tartom.
8/10 A kérdező kommentje:
ÉS ha senkinek nem tudom? Mivel nincs egyetlen barátom se, és egyik rokonomban, még a szüleimben sem bízok?
2013. márc. 19. 21:43
9/10 anonim válasza:
Akkor fordulj szakemberhez. Vagy keress a neten valakit, akinek kipanaszkodhatod magad.
10/10 anonim válasza:
Bizonyára nagy lelki gondokkal küzd. Engem az ilyen helyzetekben komolyan érdekel, az illetővel miért nem barátkozik senki sem. Az osztályomban engem is utáltak a semmiért, pedig én láttam el őket zsepivel, volt, akit kajával, míg másokat leckével és dogaíráskor súgással. De azok hülye vadbarmok voltak, büszkék a nagy semmire. Más közösségekből azonban számos igaz barátra tettem szert. Azóta sem volt egyetlen olyan rossz társaság sem az életemben. Ha gondolod, priviben elmesélheted, nálad hogyan is alakult a kiközösítés, mert tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!