Jaj, ne csináljátok már ezt. Mindenre rákérdeznek, hogy ciki-e. Hülye kérdés. Miért lenne az? Az ciki, hogy régimódi vagyok tizenéves létemre. Sokszor a saját osztálytársaimra szólok, ha hülyeséget csinálnak...
2010. ápr. 25. 15:12
3/15 anonim válasza:
Te érzed cikinek vagy azért érzed annak, mert ezt látod magad körül? Jó az msn, de mint mindenben, kell a mérték. Szerintem jól csinálod és ne érezd cikinek, inkább foglald el magad mással vagy "élőben" találkozz a barátaiddal, mégiscsak úgy az igazi...
2010. ápr. 25. 15:12
4/15 anonim válasza:
Manapság már mindent cikinek hisztek? Mi a fene? Az a ciki ha valaki csak a gép előtt képes ülni egész nap és növeszti a hájat a seggére. Az életben semmi nem lesz belőlük, meg barátaik is csak a neten lesznek, ami nem nevezhető barátságnak sem.
2010. ápr. 25. 15:13
5/15 anonim válasza:
az a ciki, hogy folyton ismételgeted: ciki, ciki, ciki. Nm ciki ez egy kicsit?
Amúgy szerintem nem az :D Én se nagyon szoktam fent lenni.
2010. ápr. 25. 15:16
6/15 anonim válasza:
egyáltalán nem.már miért lenne? én se járok fel szinte soha
18L
2010. ápr. 25. 17:04
7/15 anonim válasza:
nekem hónapokig nem volt kedvem felmenni.... Semmilyen elvonási tünet nem volt.... :)
15/l
2010. ápr. 25. 17:28
8/15 anonim válasza:
Nyugi, én is csak a barátaim miatt vagyok fenn, akikkel igencsak riktán tudod találkozni az eléggé nagy távolságok miatt, főleg a Barátommal... :/ Vele mondjuk telefonon is beszélek minden nap. :) Én sem lennék mindig fenn amugy :D
17L
2010. ápr. 26. 15:38
9/15 anonim válasza:
Ciki,ha nem azt csinálom,amit mások is csinálnak,de én nem akarom?nem.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!