Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék bosszút állni?

Hogy tudnék bosszút állni?

Figyelt kérdés
na arról van hogy szóval......nekem tetszik egy fiú és tökre kijövünk meg minden de szerintem nem tetszem neki szóval az van hogy most egy lány is rászáált mármint sztem szóval ez ugy jött hogy rászállt hogy amig nem beszélgettem a fiúval addig ő se most hogy többet beszélünk ő is egyfolytában rajta lóg de nem mindig de pl beszélek vele mindig oda figyel vagy báámul amikor lektoron egymás mellet ültünk a fiúval a lány mondta hogy oda akar ülni gondolom direkt hogy ne egymás mellet üljünk de végül nem ült el a a fiú és mivel egy nap sokat rajzoltam a karjára rárajzoltam a karjára egy csillám f. lámát és lektoron észre vettem hogy valaki átsatírozta tollal na és tudjátok ki volt az hát persze hogy a lány vicces nem igy rajzzoltam egy ujat és azt mondta ezt biztos nem hagyja letörölni (ez cuki volt) amikor tánc és drámán(az egy óránk a suliban) kimentünk énekelni oda állt (megint) mellém és a másik felemen ott volta az egyik barátnőm és valahogy szóba került fiu gipsze és mondtam hogy valaki letörölte és rajzoltam egy újat a lány ennek hallaátn csak bámult de direkt kihangsulyoztam a valakit és a lányra néztem de direkt lektoron amikor mondta kende hogy a lány volt akk erőt vettem magamon és nem ordibáltam le a fejét hogy mitképzel magáról majd eljön az ideje de az a legfurcsább hogy pl amikor egy fiúval kezdek jobban össze barátkozni akk rászáll bármelyik fiúnál sztem.az a legvicesebb hogy utána ezt elmondtam az osztálytársamnak és a legjobb barátomnak egyben és azt mondta hogy ő ott volt amikor a lány letörölte és hogy azért mert utál és erre a fiú nem szólt semmit.közben én a lánnyal egyébbként jóban vagyok szóval nem értem mi a baja. kérlek segítsetek hogy tudnék bosszút állni a lányon?
2013. márc. 17. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szent atya úristeen!!! Ki a bánat fog ilyen picsogó tinilány álltal írt hosszú, tömör bázikus maszlagot végigolvasni, ami tele van érthetetlen mondatfűzésekkel!?
2013. márc. 17. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

1.Próbálj meg kerekebb,szebb,MAGYAROSABB mondatokat szerkezteni mert ez így nagyon zavaros volt:)

2.Legyél sokat a fiúval,beszélgess vele, egyszóval tedd a lány féltékennyé de csak te tudod,hogy hogy:D

2013. márc. 17. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak: ha nem tetszik nem kell fikázni húzz másik oldalra amit fikázni tudsz vagy tudod mit megkeresem az összes kérdésed és lefikázom!ha valami nem tetszik vagy nem tudsz hozzá szólni akkor nem kell!!!!!!!!!!!
2013. márc. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!