Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudok bosszút állni?

Hogy tudok bosszút állni?

Figyelt kérdés

Koleszban az egyik srác nagyon megviccelt mikor aludtam és most azon gondolkodom hogy hogyan tudnám megbosszúlni!!!

PLS!! Segítsetek ha tudtok. Kössz!!!

2011. febr. 18. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor alszik öntögess vizet mellette egyik pohárból a másikba.
2011. febr. 18. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, akkor bepisil. XD

Amúgy jó volna tudni, mit tett ő ellened, mert attól függően adok tippeket. Ha nem olyan durva, nem mondom azt, hogy rakj chilit a tusfürdőjébe.

2011. febr. 18. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
a fejem mellé tett egy nyitott lekváros üveget, és reggelre jól meghemperegtem a baracklekvárban. :D
2011. febr. 18. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

hát én azt csináltam hogy valami szart összekevertem rothadó uborka is hozzá ágya alá oda ragasztod és hadd szagolgassa utána majd keresi honnan jött a szag

vagy a szokásos gyere ide nyisd ki az ajtott és valami ráömlik a fejére

2011. febr. 20. 18:09
 5/5 anonim válasza:
0%
A legjobb bosszú ilyenkor-akármilyen furi is-ha kedves vagy hozzá.Ez végképp kikészíti az ilyen típusú embereket,és egyetlen módja,hogy ne legyen bűntudatod.Ajánlom neked.Eddig mindig bevált.
2011. febr. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!