Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Körülmetéltek és kissé félek...

Körülmetéltek és kissé félek hogy a "barátok" cikiznek, nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért szeretnéd elmondani a "barátaidnak" hogy körül lettél metélve? :D
2009. szept. 15. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz lehetett, vagy nem? Te is akartad? Vagy családi hagyomány, és amiatt? Ne foglalkozz vele, hogy kívülállók hogyan vélekednek erről. Olyanokkal beszélgess róla, ha nagyon muszáj, akik hasonlóak, vagy legalább csak megértők. Egyébként meg ... saját ügyed.
2009. szept. 15. 22:24
 3/11 A kérdező kommentje:
el kell mondanom mert 2 hetig nem mek suliba es nem mondhatom h lepras voltam... elegge megertok, ayert kellett mert muszaly volt, szukulet....
2009. szept. 16. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez vigasztal, nekem nagyon tetszik, ha egy férfi körül van metélve. Kár, hogy a férjem nincs. :(

23/L

2009. szept. 16. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor csak annyi, mintha kivették volna a manduládat. Vagy mégse? Vagy azt is titkolnád? Mondd azt, hogy Tunéziában voltál a nagymamáddal nyaralni!
2009. szept. 17. 09:27
 6/11 A kérdező kommentje:
lol ez az utolsó jól esett :)
2009. szept. 17. 10:13
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem mondd hogy magánügy... akármilyen megértőek, elég egy-két embernek elmondani, akiben megbízol. nemkell ország-világnak tudnia
2009. szept. 18. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Viszont ha elmondod, lehet hogy pár csaj rádgyorsul. Sose tudni hogy a titkolózás vagy az őszinteség hoz-e több hasznot !
2010. febr. 27. 03:03
 9/11 anonim válasza:
Ahogy valóban írták nem kell elmondanod mindenkinek. Én mondjuk 17 vagyok, és nem vagyok körülmetélve. Szerintem sokkal jobb a körülmetélt, ezért ha 19-20 leszek biztos körbe fogom metéltetni a péniszem, még a fitymaféket is el fogom távolíttatni. Irigylem nagyon azt akinek nincs fitymája. Hidd el a lányok sokkal jobban szeretik a körbemetélt pasikat, tetszeni fog nekik nagyon. Még az is lehet hogy valamikor ez lesz a divat.
2011. júl. 21. 01:49
 10/11 anonim ***** válasza:
07-21 01:49 te sem szereted a fitymádat ? Én is gondolkodom erősen ezen.
2011. júl. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!