Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó nekik, ha cikiznek?...

Miért jó nekik, ha cikiznek? Nem tehetek róla.

Figyelt kérdés

Amikor beverem valamimet, elvágom az ujjamat a papírral vagy elesek, stb., felkiáltok. Nem akaratlagosan csinálom és hiába próbálom kontrollálni, nem megy, annak ellenére, hogy nem fáj, muszáj helyből feljajdulnom. Persze mire az első hang elhagyja a számat, rájövök, hogy tulajdonképpen nem is fáj annyira, felesleges kiabálni, ekkor elhallgatok, de már cseszhetem.

Emiatt rendszeresen beszólnak, mintha szándékosan csinálnám, holott pontosan tudják, hogy nem így van. Mit élveznek abban, ha én utána napokig szégyellem magam, mert feljajdultam?

14/L

2010. júl. 9. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz velük,majd ha egyszer valamelyik gúnyolóddal történik valami hasonló,menj oda hozzá,segítsd fel ha elesett,kötözd be az ujját ha elvágja,szóval segíts neki és utána pedig kérdezd meg,hogy veled miért nem lehet ugyanigy viselkedni?!?!normálisan?

és hátha majd ők szégyellik el magukat!és többet nem fognak kinevetni. :)

21L

2010. júl. 9. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaza van az elöttem szólónak ne foglalkozz velük! Biztos nekik is van hiibájuk, de te nem vagy olyan aki ezt felhozza és kinevetetti őket. ;)
2010. júl. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!