Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szégyellni kell Magyarországon...

Szégyellni kell Magyarországon, ha körülmetéltek?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan teljes értékű magyar férfi az illető fityma nélkül, mint akárki más. Miért kell ehhez zsidózni is rögtön, ha öltözőben vagy zuhanyzóban esetleg ilyen srácot láttok?
2010. márc. 7. 23:08
1 2
 1/17 anonim válasza:
93%
Egyáltalán nem kell szégyellni. Szerintem úgy könnyebb is tisztán tartani.:D
2010. márc. 7. 23:13
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem szégyen.

Azok meg egyébként is miért nézik a péniszedet? Ezt sem ártana letisztázni...

2010. márc. 7. 23:15
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Miért kéne szégyellni? Számomra ez pont olyan beavatkozás, mint hogy sok gyereknek (pl. az enyémnek is) kicsi korában bemetszették a nyelvfékjét, mert le volt nőve. Oké, ez nem látszik, de számomra kb. ugyan annyit jelent. Azaz kb. semmit, nem foglalkozom vele, hogy kin milyen jelentéktelen beavatkozást hajtottak végre, mert szerintem ennek semmi köze az adott ember jelleméhez.
2010. márc. 7. 23:15
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez már tényleg marhaság. Én hivatásos katona vagyok, és mindíg együtt fürdök a társaimmal. De ez a kérdés még csak eszembe sem jutott. Volt időszak, amikor egészségügyi okból mindenkit körülmetéltek. Hogyismondjamcsak: soha nem is volt baj a farkammal....ha érted.
2010. márc. 7. 23:17
 5/17 A kérdező kommentje:

Éppen házi orvost váltottam és az új női doki megkérdezte, hogy milyen műtéteim voltak eddig. Én hülye pedig elmondtam egy kis habozás után, hogy körülmetélés is volt fitymaszűkület miatt pár éve, mire furcsán összenézett az asszisztenssel, majd bevezették a kartonomra. Ekkora égés után az üzemorvosnál már csak véletlenül sem voltam ilyen őszinte, nehogy a hír visszakerüljön a munkahelyemre...

Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, amiről otthon minden nap meg is tudok győződni pisilés vagy fürdés alkalmából, amelyet más úgyse nagyon érthet. A barátnőmnek is tetszik, de ez mégis olyan intim téma egy férfi életében, hogy nem kezdtem el kihirdetni az ismerőseim és a családtagjaim között sem.

Ami zavar, hogy itthon ez a téma csak a zsidózásban merül ki, holott láthatólag elég sok férfi (kb. minimum a férfilakosság 1-5%-a) érintett a témában. Attól még magyar maradtam, hogy egy kicsit lent "átszabtak". ;)

2010. márc. 7. 23:28
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Persze, végülis nincsen senkinek semmi köze hozzá. Ezért nem is értem, a pasiknál zuhanyozás közben egymás farkával vannak elfoglalva néhányan:S? Ez eléggé .. fura...
2010. márc. 7. 23:53
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem abszolút nem kellene szégyellni, de sajnos valóban sok a korlátolt ember. Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaha is gyerekem lesz, nem vagyok anyatípus, és a gyerekekért sem vagyok oda, de ha majd mégis rámtör a "babaláz", akkor tuti, hogy körül fogom metéltetni születése után, higiéniai okokból. Meg neki is jobb lesz úgy ha majd felnő és...na tudod mire gondoltam:D

18/L

2010. márc. 7. 23:59
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Igen, szégyellni kell.

Nem mondom, hogy ez helyes, mert attól még nem lesz rosszabb egy ember. Valószínűleg nem volt más választása. De a kérdésre jelenleg "igen" a válasz.

2010. márc. 8. 00:17
 9/17 A kérdező kommentje:

Annak nem vagyok híve, hogy a leendő fiúgyermekemet is rögtön kés alá küldjem, de ez majd akkor kialakul.

Itthon mi is maradt meg a köztudatban? Körülmetélt férfi = zsidó = sok pénz = összeesküvés elméletek = jobb élet. S ilyen gazdasági elszegényedéskor jön "a dögöljön meg a szomszéd tehene is!" mentalitás, hogy mindenkit utálni kell, aki esetleg "külsőre" zsidó, mert ők a gazdagokat szimbolizálják. Kíváncsian várom, hogy majd a Jobbikból is mikor sikerül kigyomlálni ezt a fajta előítéletet.

A legtöbb ember meg eleve nem sokat tud erről az egész műtétről. A kolléganőim is szóba hozták a vallás kapcsán, de olyan badarságokat és félinformációkat beszéltek egymás között, hogy részben ugyan kijavítottam őket, ám azért mégsem fedtem fel, hogy ő én is a körülmetéltek csoportjába tartozok.

2010. márc. 8. 00:23
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Tudod ki érezne szégyent emiatt?! Ha ilyet látnék,hogy emiatt nézne össze az orvos-asszisztens,azt hiszem adnék nekik úgy istenigazából,mégis mi a f@sz közük van hozzá(azonkívűl,hogy regisztrálniuk kötelező az elvégzett műtéteket,beavatkozásokat a kartonra)?! Tudod kivel nézegessen össze....én kicsit hevesebb vérmérsékletű vagyok ,mint te,úgy látszik,de nem tolerálom az ilyet.Azt csinálsz a hímtagoddal amit csak akarsz,ha körülmetélteted,hát váljék egészségedre(bár itt egészségügyi probléma miatt tetted ezt)de ha nem amiatt teszed meg,akkor sincsen SENKINEK köze hozzá...hát ennyi,ne hagyd magad!
2010. márc. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!