Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szégyellni kell Magyarországon...

Szégyellni kell Magyarországon, ha körülmetéltek?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan teljes értékű magyar férfi az illető fityma nélkül, mint akárki más. Miért kell ehhez zsidózni is rögtön, ha öltözőben vagy zuhanyzóban esetleg ilyen srácot láttok?
2010. márc. 7. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok,ja,és nőnemű,és az meg hogy megnézik a péniszed a zuhanyzóban-vagy hol is írtad,valahol máshol?Az nem gáz,a kivácsiság vezérli az embereket.Én is a női öltözőben megnézem a női melleket,mert kivácsi vagyok,viszonyítok,de attól még nem lesz bennem ferde hajlam.(Már ha tényleg kiváncsiság miatt sasolják a péniszed-az meg már más dolog ha más oka van-ha pl. valaki fered hajlamú,de remélhetőleg nem erről van szó:-)
2010. márc. 8. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
szóval elírtam-fered hajlamú helyett ferde hajlamú-bocsánat.
2010. márc. 8. 09:34
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a magamutogató fajta, így nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy mások megbámulhassanak. Pl. már a műtétem előtt is utáltam idegen férfiak előtt pisilni, így vagy megvárom, amíg elfogynak vagy bemegyek egy fülkébe. Uszoda zuhanyzójában meg eleve ritkán szoktam letolni a fürdőrucimat, mert valahogy nem így neveltek. Az öltöző az egyetlen hely, ami egyáltalán nem érdekel, mert ha ott is törölközés közben ha nézik, akkor nézzék, de igazából ez sem jellemző, mert a kérdésem folytatását is általánosságban írtam.

Negatív élmény akkor ért, amikor a kórházban a kórházi dolgozók és a többi beteg megtudta, hogy mi miatt kerültem be az urológiára. Néhány rokonom is furcsán reagált, de aztán bár bárgyú vicc elsütése árán többnyire megértették, hogy miért kellett.

Én valóban nem bántam meg a műtétet, mert volt egy szép hosszú fitymám, ami ormányszerűen lelógott a makkom előtt 1-2 cm-re. Drága apám sosem tanított meg, hogy húzzam hátra pisilés közben, de erre egy idő után magamtól is rájöttem, mert a vizelet ballonszerűen felfújta. Egyszerűen feleslegesen hosszú volt a bőr (fitymatúltengés). Nyáron utáltam, ahogy betúrósodik és beizzad alatta, aztán még jött egy fertőzés is, pedig igyekeztem minél tisztábban tartani legnemesebb részemet. Az enyhe fitymaszűkületem csak erekcióban volt észlelhető, de itt elsősorban a túl sok bőr volt a gond. A lényeg, hogy végül elég tökös voltam ahhoz, hogy kellemetlen tinédzser évek után közel 20 évesen mindenki tudta nélkül elmenjek az urológiára segítségért. A doki végül kb. a 90%-t lekapta, tehát azért magányos óráimra is maradt mivel játszani. A műtét az valóban nem volt leányálom, de azóta nincs olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe, hogy milyen jó, hogy körülmetélt lettem. Az érzékenységgel sincs semmi gond, mert az elvágott idegek a sebszéleknél ugyanúgy ingerelhetőek, mert a szervezet képes regenerálódni... A későbbi barátnőmnek is nagyon tetszik a végeredmény, de ezt már csak kettőnk titka marad. Ettől még nem kívánom reklámozni, hogy min mentem át és azt se akarom, hogy akármilyen szituációban megszóljanak érte.

2010. márc. 8. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Igazad van utolsó. De. Le van az írva, hogy amikor ember embernek farkasa, akkor már nincsen messze a végítélet napja. Küzdj, és bízva bízzál, hogy talán mégsem !
2010. ápr. 16. 19:34
 15/17 anonim válasza:
40%

Szerintem kevésbé radikálisan is meg lehetett volna oldani... a 21. században élünk...

Én is körülmetélt vagyok és csak a baj van vele....

És igen, nagyon szégyellni kell idehaza sajnos... főleg a gyerekeket sajnálom, én tudom, milyen gyerekként... NAGYON megalázó :(

Egy életre megbélyegeznek :(

2011. márc. 27. 07:47
 16/17 anonim válasza:
0%
Én is csak rosszat tapasztaltam mindig és fáj is, ha használnám és ronda is nagyon :(
2011. aug. 17. 00:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ronda?? Én nőként egyáltalán nem látom rondának :)
2011. aug. 17. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!