Az iskolában miért hiszik rólam azt folyton, hogy egy tanárnő vagyok?
Szóval:
Többször tapasztaltam már, hogy a giminkben (5-12. osztályos) rám köszönnek a kicsi kis 5.-es, 6.-os lánykák, hogy "Jó napot kívánok!" ... :D jó, ez legtöbbször akkor volt, amikor magassarkú csizmában mentem, göndör hajjal, váltáskával suliba, szóval ezt még megértem... De azt nem, hogy osztálykiránduláson a fiúk (másik városból jöttek) tanárnőnek hittek... :D Pedig mesefigurás póló volt rajtam (menő mesefigurás!:D) és farmer, és napszemcsi...
Nem, nem vagyok stréber... sminkelek, fodrászkodok magamon, nevetgélek a barátnőimmel a folyosón, színes cuccokban járok mosolyogva, nem lehajtott fejjel, vagy komor tekintettel... Jó, tény, hogy nem neonszínű ruhákat veszek fel, hanem már egy 11.-es lányhoz méltó ruhadarabokat... de akkor is... Hány évesnek nézek ki akkor vajon, min. 25-nek??? Jesszus... nem lesz így pasim!! :D
Szóval vélemény, vagy hasonló tapasztalat, vagy bármi?
Köszönöm :)
15/lány
A pasizással emiatt nem lehet gondod, ez biztos! :)
Egy kép jól jönne, mert nyilván a külsőd miatt van, és egy leírásról nem tudunk véleményt mondani... :/
Jó... logikus... kép nélkül úgy sem lehet pontos "diagnózist" állítani... de nem fogok képet küldeni magamról... :D
Tényleg, semmi extra nincs bennem, 168 cm vagyok, kb. vállig érő vörösesbarna haj, alma alakú (hasra hízok, de ezt a csodás lábaim hordozzák :D), az arcom átlagosan átlagos, nem vagyok szemüveges... semmi :D Érthetetlen... Jó, mondjuk ha feketével kihúzom a szemhéjam, akkor rikítókék szemeim lesznek... talán ezek olyan veszélyesen, nem tudom :)
Ja, és a sors fintora, hogy amúgy tanárnőnek készülök, és azt mondják, hogy jól bánok a gyerekekkel. De 15 évesen nem 30 éves pasit szeretnék azért ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!