Hogyan barátkozzak az osztálytársaimmal?
Figyelt kérdés
Már 1 éve ebbe az osztályba járok, de közömbösek irántam. Miről beszélgethetnék velük, vagy mit tegyek?
16/L
2009. szept. 15. 16:05
1/4 anonim válasza:
Velem is ez volt fősulin. Én sajna ott is hagytam ezért. Nem éreztem jól magam, pedig az óráimat nagyon szerettem. Mondjuk én is hibás voltam, mert ha a többiek léptek is felém akkor én közömbös voltam. Aztán később már kerestem én is a többiek társaságát, de valahogy mégsem volt az igazi. Szóval én azt tudom tanácsolni, hogy ilyen ne legyél és próbálj meg minél többet beszélgetni velük.
2/4 anonim válasza:
Légy nagyon óvatos. Ha rájuk erőlteted magadat, egykettőre kiutálnak. Legjobb lenne, ha első körben az osztályon kívül keresnél barátokat, mondjuk egy sport- vagy egyéb hobbitevékenységgel egybekötve. Ha ez megvan, akkor már lesz egyfajta biztonságot nyújtó háttered, és érdekes témáid is lesznek. És ha látják, hogy nem vagy rájuk szorulva, akkor sokkal szívesebben nyitnak ők is.
3/4 anonim válasza:
Bármiről beszélgethetsz, tényleg bármiről. Csak találj valami jó témát, lehet hogy ez nehéz amikor odamész (leblokkolsz, stb...)de hidd el ha elengeded magad akkor találsz valami témát. DE vigyázz, nem biztos hogy ez egy jó barátság kulcsa!
A legjobb lenne szerintem, ha hagynád hogy alakuljanak maguktól a dolgok!
Drukkolok Szia!
4/4 anonim válasza:
Csinálj néha valami meglepő, de pozitív dolgot. PL. mond hogy ma ünnepelsz valamit, és ezért mindenkinek adsz egy (olcsó) csokit vagy cukorkát, vagy ilyen odaragasztós kis hülyeséget... Másik, hogy alkalmat adsz nekik, hogy jók legyenek hozzád. PL: Nem segítenél ebben a matekpéldában? Vagy: Nem adnál kölcsön egy ceruzát? Persze izgibb témákat is bedobhatsz. Vegyél valami tini magazint sztárokról, vagy ami téged érdekel, felejtsd ott a padon, és ha elkérik add kölcsön. Ha töröd a fejed, még jobb trükköket is kitalálhatsz. És: a rágógumi sokat segíthet. Ahogy rágogatod, csak figyeld meg, hogy mennyire oldott leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!