Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zárkózott embernek tartanak....

Zárkózott embernek tartanak. Hogyan nyissak mások felé? (18/L)

Figyelt kérdés
A külvilág befelé forduló embernek tart, pedig tudom magamról, hogy nem vagyok az. Otthon mindig feltornázom az önbizalmam, aztán, amikor társaságba megyek ugyanolyan félénken viselkedem. Én nagyon szeretnék barátságokat kötni másokkal, de eddig nem sikerült. Olvasgattam mindenhol, hogy kezdjek el valami újat, és ott barátkozzam. Hát eljárok hetente aerobikozni, ahova van aki eleve barátnőjével jön, akik meg egyedül jönnek nem tűnnek barátkozósnak. Én próbálok nyitni, de nem sikeresen :S Szóval, ha tudtok, adjatok tanácsot, légyszi!

2013. márc. 15. 16:22
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia, a veled egykorú lányok általában az osztálytársaikkal szoktak barátságot kialakítani, egyszerűen azért, mert velük vannak egész nap, ők vannak kéznél. Ott sincs senki akivel beszélgetnél szünetben, vagy hasonló (persze ha még iskolába jársz)

Ha ez nem jön össze, akkor járj olyan helyekre ami téged is érdekel. Az aerobik is jó, ha ott sem találsz senki, próbálj meg máshová menni aerobikozni. Vagy próbálj ki valamilyen csapat sportot (pl: ritmikus gimnasztika, társas tánc is jó :) :)

2013. márc. 19. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia :) Én is kicsit zárkózottabb vagyok, nehezen nyílok meg mások előtt és kevés barátom van. Nekem az alapvető problémát a külsőm jelentette, mert régebben elég duci voltam, de pár éve lefogytam és ez sokat dobott az önbizalmamon. :) Idén fogok érettségizni, ezért beiratkoztam egy előkészító tanfolyamra, kicsit izgultam, hogy milyen lesz majd a viszonyom a csoporttársaimmal, de magamon is meglepődtem, hogy milyen könnyen kezdeményeztem idegenekkel beszélgetést és azóta nagyon szeretek oda járni és sok jó ismerőst szereztem onnét. :) Szóval én azt tanácsolom neked, hogy ha esetleg nem szeretsz valamit magadon, akkor próbálj meg változtatni rajta, mert ha magaddal rendben vagy, akkor mások felé is tudsz nyitni. Valamint érdemes eljárnod valamilyen külön "szakkörre", nyelvtanfolyamra vagy ilyen helyre, mert ott már adott egy közös téma a többiekkel. :) 19/L
2013. márc. 31. 16:24
 13/14 anonim válasza:
Sziaa. Nekem is ez a gondom. Ha gondolod én szívesen beszélgetek veled.:)
2013. ápr. 6. 23:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! :)
2013. jún. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!