Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is utálja az embereket?

Más is utálja az embereket?

Figyelt kérdés
még csak 15 vagyok, de nemrég rájöttem, hogy utálom az embereket. van még valaki így ezzel?
2009. szept. 14. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát... szomorú. Az szokta utálni az embereket, aki magát sem szereti. Miért nem akartok olyan lenni, mint Teréz anya? Ha azért szeretnéd az embereket, mert majd akkor viszontszeretnek, akkor az nem szeretet, hanem üzlet. Szeretni az embereket annyit jelent, szeretettel godnolni rájuk, humánusnak lenni, megértőnek. Ettől függetlenül igaz amiket írtatok, hogy milyenek az emberek. De akiben ott a szeretet, az nem nézi, hogy ki milyen, csak úgy jóindulatúan szeret mindenkit.
2009. szept. 15. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is nagyon!
2009. szept. 15. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

16 vagyok és igen.

szocfob.antiszoc.asszoc.<--csak a beceneveim.

kiskoromóta nem szeretem az emberek közelségét, szagát... :/ írtózom az emberektől :/

2009. szept. 16. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Utálom az embereket, nem bírom amikor 1 zárt térben sokan vannak és ráadásul tolonganak.. Fel b.sszák az agyam... Én annyira imádok a saját kis terembe elleni ahol senki sincs.. Igazából már kifejlesztettem magamba a "csak előrenézel és mész egyenesen, nem állsz meg a célig" gondolkodás módot.. Engem mindig betalálnak az elmebetegek.. Tudnék mesélni hányszor jöttek csak úgy nekem az utcán, vagy a cigányok hányszor találtak be..

Nincs sok barátom, de számomra éppen elegen vannak.. Őket sem bírom elviselni huzamosabb ideig..

2009. szept. 16. 20:41
 15/16 bibi05 ***** válasza:
Én is utálom az embereket, 2 embert szeretek értük tűzbe mennék a többi hidegen hagy. Utálommert: mindent tönkre tesz amit lehet, mindenbe belenyúl, okoskodik, öl, kétszínű és sorolhatnám még de a legjobban azért utálom, mert bántja az állatokat, a természetet nem vigyáz arra, amit kapott és arra nem gondol, hogy amit kapott azt úgy őrizze meg, hagyja itt ahogy megkapta, hogy más is láthassa. Undorodom tőlük.
2009. szept. 16. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondanám hogy utálom az embereket inkább idegesítenek. Amikor ellballagtam a 8ból azt hittem majd minden más lesz, de nem! Ezt az osztályomat se szeretem, van pár ember aki elmegy, de néha ők is idegesítenek. Nem utálom őket, mert nem kívánok senkinek se rosszat, de utálom hogy a közelemben vannak amikor körülöttem nevetnek, ripacskodnak, felmegy az agyvizem, ráadásul csesztetnek hogy én miért nem neveteek velük...ráadásul én cigány vagyok, és néha megbámulnak amikor felszállok a villamosra, látom az utálkozo tekinteteket, itt van még egy ingyenélő. Így érthető hogy antiszociális vagyok. Nem is szeretek olyan boltba bemenni ahol még nem voltam, az utcára se szeretek ki menni, mindig úgy érzem hogy utálnak amiért cigány vagyok, úgy érzem nincs jogom ebben az országban élni. gyülölöm hogy cigány vagyok, nem a nép miatt, hanem a kva előítéletek miatt! Pefig nem lopok, tanulok, iskolába járok, 4-es 5-ös tanuló vagyok, mégis utálkozva néznek rám.

Nem csoda hát ha nem szeretem az embereket.

17/L

2010. márc. 17. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!