19 vagyok, és elég régóta tudom, hogy semmi értelme szeretni a többi embert, mert úgyse viszonozzák, inkább kihasználnak. Nem szeretem az embereket, nem szeretek emberek között lenni. Fölösleges rájuk az időmet és az energiámat pazarolni. Jájj. D:
2009. szept. 14. 21:39
2/16 anonim válasza:
például én is, de közben annyira le is nézem őket, hogy még annak sem látom értelmét, hogy megmondjam nekik.
valamiért így azt hiszik hogy barátságos vagyok, közben meg utálom őket. :)
2009. szept. 14. 21:47
3/16 anonim válasza:
Nálam vannak, akiket szeretek, de kegyetlenül, ami már talán tényleg nem normális, és akik ezen kívül vannak, azokat a szó szoros értelembe véve gyűlölöm. De egyiket sem tudom kimutatni. Ez azóta van így, hogy depressziós lettem. Talán nem vagyok normális, de a külvilág felé nem mutatom.
2009. szept. 14. 21:51
4/16 anonim válasza:
Én az állatokat tiszta szívemből jobban szeretem mint az embert! Az állat egy tiszta lény,az ember egy mocskos faj!
2009. szept. 14. 21:54
5/16 anonim válasza:
Én szeretem az embereket és pozitívan állok hozzájuk, át is b*sznak mindig XD
2009. szept. 14. 23:47
6/16 anonim válasza:
21 L vagyok utálom az embereket mert mocskosak! szexorientált mki és semmi más nem érdekli őket csak a pénz meg a dugás, azt is orrba-szájba. Mert már minden csk ekörül forog, mindennek ez a fő témája, szóval egyszeren nem tudom mi lesz így velem, de már 1hónapja antiszociális vagyok, nincs kedvem emberek közt lenni mert undorodom tőlük!
2009. szept. 15. 09:16
7/16 anonim válasza:
Én se vagyok oda értük. Főleg a hozzáállásukat útálom egyes dolgokban. Már csak az a kérdés, hogy fogom én így leélni az életem? Mert ennél csak rosszabb lesz szerintem.
18/l
2009. szept. 15. 13:44
8/16 anonim válasza:
Könnyen!én 33 éves anyuka vagyok,utálom a "mocskos ország" mocskos népét!de ugylátom itt szeretjük egymást,mert egy valamit gyülölünk,az embert!
2009. szept. 15. 14:59
9/16 anonim válasza:
Hmmm, talán én sem szeretem oket.
Vagyis ez bonyolult, mert én próbálok mindenkit szeretni és mindenkinek segíteni, de ezt az emberek nem viszonozzák, inkább kihasználják.
Azért nem szeretem az embereket mert szánalmasak. Ha a kisujjadat nyújtod a karodat veszik. Mindent a pénzben látnak, nincs szeretet a szívukben. Ezért is szeretem inkább az állatokat. Az emberek tobbsége utálatos.
2009. szept. 15. 18:59
10/16 anonim válasza:
Én elzárom magam a külvilágtól, ha utcán vok és nem a barátiammal (igen szűk kör) akkor zenét hallgatok. Tényleg szexorientáltak az emberek.
Én utánam állandóan odaszólnak, ha a főúton megyek 50m-t már dudálgatnak meg kiszólnak. Utálom őket, pedig már nem is öltözök r.bancosan (deszkás cuccokat hordok) nincs kint a mellem meg az egész combom és mégis ez van. :S énis utálom öket (a kisgyerekeket nem) de amugy még a 60éves férfiak is megbámulnak. Hányingerem van az egésztől, ha utcára megyek komolyan :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!