Szerintetek lehetséges az hogy egy pszichiáter undorodjon a terhességtől, utálja az embereket?
Egy fórumon ismerkedtem meg vele, a neve miatt figyeltem fel rá (dr. csubakka:D). Később felvettem msn re és egyszer egy egész este beszélgettünk. Elég érdekes fazon, néha olyan mintha tök hülye lenne, de vannak nagyon inteligens gondolatai is.
Ő azt állítja magáról hogy pszichiáter, de közben olyan furcsa dolgai vannak hogy undorodik a terhességtől, bevalottan sokat iszik, pedig állítása szerint drogosok és alkoholistákra specializálódott. Azt mondja h annyira antiszociális h gyerekkora óta nem szállt föl villamosra annyira utál emberek között lenni. Undorodik a szextől, és az ilyen jellegű dolgoktól mégis folyamatosan szexista megjegyzésekkel bombáz, és képes akár az anyja szexizmusáról is beszélni, vagy ódákat zengeni a farka méretéről.
És közben az az érdekes benne, hogy néha tényleg olyan dolgokat ír, hogy csak figyelek, pl elmondtam magamról pár dolgoz, és totál pontosan kielemeztte a gyerekkoromat:D. Szerintetek létezik olyan hogy egy pszichiáter ennyire dilinyós, antiszociális? Eléggé gondolkodóba ejtett. Mert ha igen, érdekes hogy ő osztogat másoknak tanácsokat az élettükkel kapcsolatban.
Szerintem elég nagy az esélye annak, hogy valami önjelölt pszichomókussal hozott össze a sors. Meglehet, hogy az illető valóban érdeklődik az ilyen jellegű tudományok iránt, és sokat olvasott erről, ezért tud téged ilyen jól elemezni, de valójában csak szimplán kicsit buggyant a fazon.
De még az is megeshet, hogy nem kamuzik, a mai napig tartja magát az az előítélet, hogy a legnagyobb bolondokból lesz pszichiáter, pszichológus. És mint tudjuk, minden előítéletnek van valami alapja.
Énis inkább az előbbi felé hajlok, de nem tudom hogy ilyen szintű műveltségre tényleg szert lehet e tenni pusztán könyvekből. Jómagam is sok pszichológiai könyvet olvastam, de egészen elképedtem ahogyan kielemzett.
Komplexusokról vitatkoztunk, mondtam h nekem biztos nincs. Aztán feltett 1 kérdést, mindössze annyit mondtam hogy zavar ha az utcán nem egymás mellet megyünk a barátnőimmel, hanem egyikőjük pl megáll kirakatot nézni. És ennyiből elemezte ki a gyerekkoromat:D, minden előbbi információ nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!