Hogyan kell barátkozni?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom,akik olyanok,mint én!(Persz másokét is szívesen veszem,de félek,nem tudják kellőképp átérezni a gondomat!)
Szóval a lényeg az,hogy elég zárkózott vagyok,önbialmam sincs valami sok.Hogyan barátkozzak?Ti hogyan csináljátok?
2009. szept. 14. 20:12
1/5 anonim válasza:
Ne kuksolj otthon, keress valami társas elfoglaltságot, hobbit, ahol emberek között lehetsz, hátha akad valaki.
2/5 anonim válasza:
Keress barátokat a lakótelepeden, ahol laksz, biztos vannak ott is emberek. Légy nyitottabb akkor biztos lesz barátod neked is!
3/5 anonim válasza:
igyál sok alkoholt az megoldja a nyelved és elkezdesz beszélni még ha hülyeségeket is de az is vicces és nevetni fognak bár nem veled hanem rajtad de a lényeg ugyanaz
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen cipőben járok sajnos és nem tudom a választ.
Amik elhangzanak azokat ki kellene próbálni csak ha ahhoz sincs az embernek bátorsága akkor nehéz. Ugye ismerős?
Talán a sport,de nekem nem lett belőle semmi,viszont az értdems kipróbálni. Ha meg iksolába jársz még akkor azért könnyebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen.Jók persze az előző válaszok,de amint a kérdésben is írtam,akik nem járnak ebben a cipőben,ezt nem értik meg,hogy ezen mi okoz gondot :)
2009. szept. 23. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!