Megállni a saját lábunkon, mikor vagyunk rá képesek igazán? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
Lassan ott az ideje elindulnom de még nem érzem hogy képes vagyok rá, de nincs rá más választásom. Attól parázok hogy egyszerre sok minden lesz amit meg kell oldanom tapasztalat segítség nélkül mert eddig mindig megoldották helyettem a dolgokat. Másik város, állás, albi , se barát barátnő rokon. Sejtem hogy nem lesz egyszerű. Nem akarok nagyot esni,2013. márc. 11. 15:30
1/3 A kérdező kommentje:
Mert még fiatalon megértem egy költözést és nagyon megviselt ezért is félek tőle
2013. márc. 11. 15:31
2/3 anonim válasza:
Egy-kettőre belerázódsz, ha elhiszed, hogy képes vagy rá. Annyi életképtelen idióta ember él napról napra, neked ne menne? :)
3/3 anonim válasza:
Nem érdemes izgulni:) bármit is csinálsz, csak tapasztalat. én 20 évesen már másodszor költözöm haza, mert valamit nem úgy csináltam ahogy kellett volna. igaz, különlétem már 16 éves korom óta tart, elég önfejű és makacs vagyok.
De mindig kell egy hely ahova mindig visszamehetsz, és akkor nem lehet gond. Lassan megint elköltözök, most először egyedül. Eddigi bukásaimat, ha azok voltak egyáltalán, tapasztalatnak fogom fel, és nem felejtem el a sok jó élményt.
Anyagiak miatt ne izgulj, büszke leszel magadra amikor rájössz, hogy el tudod magad tartani:)
A lényeg hogy legyél talpraesett, és nyitott. Nagyot esni nem fogsz, ha meg mégis úgy érzed, akkor is fel lehet állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!