Hogy tudnám megtalálni a saját stílusom?
Figyelt kérdés
Már sokféle stílust kipróbáltam, de valahogy egyiket sem éreztem teljesen a magaménak. Voltam emo, rocker, dark, plázacicás, rapper, de valahogy mindegyiket meguntam, mert nem éreztem a magaménak. Az emo, és a rapper állt hozzám a legközelebb. Hogy találhatnám meg a saját stílusom?? 13/L2013. jan. 2. 19:11
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj, idővel az is meglesz. Ahogy mondani szokták ez ilyen korban természetes, de főleg az általad képviselt értékeket tükrözi, ha ezt majd tényleg megérted, akkor biztosan megtalálod magad.
2/8 anonim válasza:
13 évesen még nem is fogod megtalálni, mert nem fejlődött még ki a személyiséged. majd később, ahogy a felettem szóló írta.
3/8 anonim válasza:
Én is sokat kipróbáltam már, d mondjuk nem öltöztem úgy, csak érdekeltek azok a dolgok. Már egy ideje inkább olyan hippis vagyok, de már a hasonló ruhák is tetszenek. Nekem ez úgy jött, hogy egy könyvben a kedvenc szereplő is hippi lett. Én nem azért, mert utánozni akartam (na jó, kicsit igen) hanem csak úgy magától jött.
14/l
4/8 A kérdező kommentje:
melyik könyvben?? szent johanna gimi??
2013. jan. 6. 21:33
6/8 A kérdező kommentje:
Virág:D
2013. jan. 7. 15:22
8/8 A kérdező kommentje:
nekem is:D
2013. jan. 7. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!