éreztetek már így valaha? Mit csináltatok?
nincs munkám,nincsenek barátaim, családom is csak jelképesen, nem lehet semmim, minden gondot én cipelek, és nyomja a szivemet és lassan összedől mint egy kártyavár, és nem bírom tovább, el akarok tűnni, senki sem szeret engem, mindenki azt szereti aki rossz hiába mondok én akármit, senki sem hisz nekem, mindenben én vok a rossz, kibeszélnek, olyat mondanak ami nem igaz, rámzúdul minden, minden csak gond nekem, úgy érzem összedőlök, legszívesebben csak ülnék egy sötét szobában a sarokban, várom a segítő kezeket, zuhanok lefele, és nem fog meg senki, nem látom hogy nyúlna valaki értem hogy felhúzzon, mert kellek neki, és ÉN kellek, nem a haszon. kiabálok egy sötét szobában, de fel se néz senki, a lelkem tombol, és zokog, de muszáj azt mutatnom hogy boldog vok, amikor legbelül meghalok.
ezt érzem, mi a véleményetek erről? hogy kezeljem a helyzetet?
Valóban, egyrészt! Rengeteg államilag finanszírozott OKJ képzés ingyenes 16-23 éves korig. Idősebbeknek fizetni kell érte, esti tagozaton való részvétel mellet.
Másrészt, viszont a Munkaügyi központok is szerveznek tanfolyamokat, méghozzá elég barátságos árak mellet!
Bár én nem szorultam rá, mert már két szakmával rendelkeztem mikor megszűnt a munkahelyem, de nekem is felajánlották ezt a lehetőséget, mikor beregisztráltam a kerületi munkaügyi központba. (én bő egy és fél évig munkanélküli, tudom milyen, amikor kevés az embernek a pénze!)
#6: r!b@n(
kérdező: nekem úgy tűnik, h egy evolúciós zsákutca vagy
"semmi nem érdekel": ilyen helyzetben a helyes válasz :
bármi
Én is voltam mnelkuli, nem is keveset. Mügyi központon keresztül 3 tanfolyamot volt időm letenni. ebből a leghosszabb 11 hónapos Igaz, h azzal se érsz semmit, de addig is kapsz valamit, nem? Nem (!g@ny vagy véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!