Mit csináljak ha piszkálnak az osztályomban?
Figyelt kérdés
nem vagyok a "ranglétra" alján, vannak barátaim, de mégis van pár srác aki nagyon menőnek érzi magát és rendszeresen piszkálnak.. olyat mondanak, h nyomorék vagyok meg ilyesmi. Jó, tudom, hogy nem kell rá odafigyelni, mégis már kiakaszt! ha meg megpróbálok visszaszólni akkor vagy folytatják vagy összenevetnek hogy: nézd már beszólt! stb.. mit tegyek? (tanárnak még nem akarok szólni)2013. márc. 10. 14:56
2/5 anonim válasza:
Veresd össze őket. De most komolyan. Másképp nem foglyák abbahagyni. Ezek a "menő" gyerekek nem valami kemények. Pár pofon elég.
3/5 anonim válasza:
Sok éves tapasztalat: Ilyet velem is csinált pár "menő" arc amikor általános iskolás voltam. Ezek ott keménykednek, meg beszólogatnak. Igazából nem tudnak verekedni az ilyen "suli vagányai". Csak oda kell csapni kettőt-hármat. Én tényleg nem verekedtem sosem túl sokat, de ezeket bármikor helyretettem, ha nem bírtak magukkal. Nyolcadikra már egyenesen féltek tőlem. Neked is ezt kéne csinálnod.
4/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat :) amúgy 14/L
2013. márc. 12. 07:14
5/5 anonim válasza:
Az eddig válaszokat elnézve...szerintem nem csak én hittem azt,hogy a kérdező fiú..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!