Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (piszkálnak...

Mit csináljak? (piszkálnak folyt lent)

Figyelt kérdés
Piszkálnak az osztálytársaim pl hogy mivan p...csfej? meg hogy ugye fekete a hajam és mivan feka gyerek? meg mert Kárpátiát hallgatok hogy büdös magyar vagyok egy cigány sincs az osztályban és még 2 gyerek kárpátiás és öket is multkor felálltam hozzá vertem egy széket 2 napig befejezte ha egyedül van nincs ott a haverja akkor nyuszi egyedül és egyre szarabb mert az egész osztály kezd rám szállni meg a 2 gyerekre mit csináljunk?
2013. márc. 8. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Összeverjem az osztálytársaidat? :D
2013. márc. 8. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Én azért nem akarok verekedni mert csoportosan jönnek utánna... mert ilyenek 25 éves és 10.es a gyerek
2013. márc. 8. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szövegkohézió ötös!
2013. márc. 8. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem vívod ki a tiszteletet, akkor piszkálni is fognak az utolsó sulis napig. Az emberi közösségek így működnek. Úgy mond így próbálják felturbózni azokat az egyéneket akik bambák.

Nem tom fiú, lány vagy, de verekedni kell egyszer kétszer, addig amíg nem látod azt, hogy már tartanak tőled, nem szívesen piszkálnak. Onnantól lesz csak béke.

2013. márc. 9. 06:55
 5/5 anonim ***** válasza:
persze nem szétverni..csak mondjuk amikor piszkál vagy olyan a helyzet, hátulról egy baszott nagy nyakleves..legközelebb meggondolja h piszkáljon e. Ha mégis csinálja akkor még kettőt. És így lehet leszoktatni..
2013. márc. 9. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!