Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Piszkálnak vagy nem? Én már...

Piszkálnak vagy nem? Én már nem értem.

Figyelt kérdés

Nem igazán jó a viszonyom az osztálytársaimmal.A fiúk nagy része szinte levegőnek néz, vagy ha hozzám szólnak vagy rólam beszélnek akkor is úgy érzem hogy csak piszkálnak.Pl.: nyelvtan órán párban kellett dolgoznunk és mellettem nem ül soha senki.Az egyik padban 3-an ültek és szólt nekik a tanár hogy valaki üljön mellém.A következő 5-6 percet azzal töltötték hogy azon vitatkoztak ki üljön el.Ez azért engem eléggé megbántott.Aztán amikor valamelyikük mellém ült akkor is úgy viselkedett mintha leprás lennék.A másik 2 pedig egész órán azon röhögött és azzal piszkálták hogy mellém kellett ülnie.Meg kb.1 hete a fogszabályzómban olyan változás lépett fel, hogy össze kell gumizni cikkcakkban az egészet, tehát alig bírom kinyitni a számat, ezért nagyon furán beszélek.Azóta a legtöbb osztálytársam úgy beszél velem és tudják hogy nagyon idegesít.

Ami a legfurcsább az az, hogy van egy srác akivel tavaly év eleje óta egész jó a viszonyunk. Együtt járunk énekkarra és ott tök rendesen viselkedik, de ha a többiek előtt vagyunk, akkor Ő is olyan bunkó.Miért csinálja ezt?

Visszatérve vajon nekem van üldözési mániám, vagy ez tényleg piszkálás?

2012. okt. 26. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az
2012. okt. 26. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A srác engedelmeskedik a csoportnyomásnak, ahogy a csoport piszkálni szokott, úgy neki is azt kell tennie a többiek előtt, úgy érzi máskülönben kiközösítenék. Sajnálom, hogy így alakult, olyan kegyetlen és bunkó a fiatalok egy része, nem szabadna senkivel így bánni...
2012. okt. 26. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

igaza van az előbbinek, nekem is volt olyan osztálytársam, akivel egészen addig el lehetett beszélgetni, amíg nem voltak ott a főkolomposok.

amúgy hány évesek vagytok? gyanítom, hogy nem túl sok, mert később azért már nincsenek ilyen piszkálások szerintem.

2012. okt. 26. 23:36
 4/4 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk, 8.-osok.Gondolkoztam a felvételin csak az a baj hogy 6. után mentem gimibe és az első év előkészítő volt, tehát 7.-es anyagot tanulunk, így nem tudom hogy sikerülhet-e.
2012. okt. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!