Piszkálnak vagy nem? Én már nem értem.
Nem igazán jó a viszonyom az osztálytársaimmal.A fiúk nagy része szinte levegőnek néz, vagy ha hozzám szólnak vagy rólam beszélnek akkor is úgy érzem hogy csak piszkálnak.Pl.: nyelvtan órán párban kellett dolgoznunk és mellettem nem ül soha senki.Az egyik padban 3-an ültek és szólt nekik a tanár hogy valaki üljön mellém.A következő 5-6 percet azzal töltötték hogy azon vitatkoztak ki üljön el.Ez azért engem eléggé megbántott.Aztán amikor valamelyikük mellém ült akkor is úgy viselkedett mintha leprás lennék.A másik 2 pedig egész órán azon röhögött és azzal piszkálták hogy mellém kellett ülnie.Meg kb.1 hete a fogszabályzómban olyan változás lépett fel, hogy össze kell gumizni cikkcakkban az egészet, tehát alig bírom kinyitni a számat, ezért nagyon furán beszélek.Azóta a legtöbb osztálytársam úgy beszél velem és tudják hogy nagyon idegesít.
Ami a legfurcsább az az, hogy van egy srác akivel tavaly év eleje óta egész jó a viszonyunk. Együtt járunk énekkarra és ott tök rendesen viselkedik, de ha a többiek előtt vagyunk, akkor Ő is olyan bunkó.Miért csinálja ezt?
Visszatérve vajon nekem van üldözési mániám, vagy ez tényleg piszkálás?
igaza van az előbbinek, nekem is volt olyan osztálytársam, akivel egészen addig el lehetett beszélgetni, amíg nem voltak ott a főkolomposok.
amúgy hány évesek vagytok? gyanítom, hogy nem túl sok, mert később azért már nincsenek ilyen piszkálások szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!