Baj, ha a komolyabban veszem a dolgokat és felnőttesen állok hozzá mindenhez, mint a mai feldúlt generáció?
nos nézd, ha ilyen vagy, a legtöbb mai sráccal, csajjal nem fogsz szót érteni, vagyis sosem lesz igazán jó a kapcsolatotok - én is ilyen vagyok, csak azért mondom - de az nem azt jelenti, hogy ettől még nem vagy értékes ember, vagy értékesebb mint ők, bár sztem ezt a személyiségjegyet, nem feltételen az iskolába lehet érvényesíteni, csomó máshol is..
vagy beolvadsz, vagy kívül maradsz a körön
Ne általánosíts. Nem mindenki iszik addig, ameddig azt se tudja hol van, miközben 1 szál cigi meg füves cigi lóg a szájából és emellett vizipipázik.. :D
Én szeretek szórakozni, de normális keretek között. Ittam már, cigiztem is. Nincs ebben semmi rossz, mikor próbálja ki az ember, ha nem most? De ez nem azt jelenti, hogy senkinek sincs célja az életében, aki szórakozik a szabadidejében. Bár én nem vagyok egy kifejezetten hatalmas partiarc, sőt, de ha úgy adja a helyzet, akkor én is szeretek kikapcsolódni.
Tanulmányi átlagom jó, készülök az érettségire, vannak céljaim, terveim és tudom, hogy mit akarok.
Szerintem te csak inkább rossz környezetben mozogsz, ha elkerülnél ebből a társaságból, akkor látnád, hogy vannak normális és intelligens fiatalok is, akiknek vannak céljaik és nem feltétlenül rövidtávú (=hogy hogyan rúgnak be a jövő héten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!