Soha nem voltam ekkora balek, mást is lekezeltek már így egy kapcsolatban?
2 éve vagyok egy olyan kapcsolatban, ahol tudom, hogy nem szeretnek igazán. Én nem tudom elküldeni, de lassan már minden hónapban elmondom neki, ha nem megy hagyjon engem. De nem megy hagy, másnap ugyanúgy viselkedik mintha nem történne semmi, keres állandóan.
Most pl. azon ment a vita,hogy még mindig nem mutatott be a családjának, hisztizésem folyamán most is hozzá vágtam ezt, hogyha egy normális kapcsolatnak tekintene nem jelentene gondot.
Erre azt mondja, hogy akkor ez nem egy normális kapcsolat, nem rajtam hanem rajta múlik és nem megy neki a dolog.
Ismét mondtam hogy akkor hagyjon, erre képes azt válaszolni, hogy nem egyszerű ez, mert megszeretett.
Az ilyen ember miért nem megy el a p.csába... Én már annyira kivagyok borulva ettől a helyzettől, hogy nem mozdulunk sehova. Egyszerűen nem hiszem el, hogy tudja ezt művelni velem, ha kicsit is szeret hogy képes látni a kínlódásomat. Pontosan tudja mennyire bánt.
Minek kínlódsz ilyen pasival? Van ezer másik aki felvállalna.
Ez így megalázó, semmibe vesz téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!