Soha nem voltam ekkora balek, mást is lekezeltek már így egy kapcsolatban?
2 éve vagyok egy olyan kapcsolatban, ahol tudom, hogy nem szeretnek igazán. Én nem tudom elküldeni, de lassan már minden hónapban elmondom neki, ha nem megy hagyjon engem. De nem megy hagy, másnap ugyanúgy viselkedik mintha nem történne semmi, keres állandóan.
Most pl. azon ment a vita,hogy még mindig nem mutatott be a családjának, hisztizésem folyamán most is hozzá vágtam ezt, hogyha egy normális kapcsolatnak tekintene nem jelentene gondot.
Erre azt mondja, hogy akkor ez nem egy normális kapcsolat, nem rajtam hanem rajta múlik és nem megy neki a dolog.
Ismét mondtam hogy akkor hagyjon, erre képes azt válaszolni, hogy nem egyszerű ez, mert megszeretett.
Az ilyen ember miért nem megy el a p.csába... Én már annyira kivagyok borulva ettől a helyzettől, hogy nem mozdulunk sehova. Egyszerűen nem hiszem el, hogy tudja ezt művelni velem, ha kicsit is szeret hogy képes látni a kínlódásomat. Pontosan tudja mennyire bánt.
Akkor miért nem hagyod te el?
"Aki tudja, hogy mit kéne tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe saját magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt..."
Annyiból Te is hibás vagy, hogy nem álltál a sarkadra, de sosem késő!
Aki két évig nem mutatja be a párját a családjának, az vagy egy flepnis idióta, vagy szarba se veszi a másikat.
Ha meg eleve nem vagy biztos az ő érzéseiben, akkor én, aki mindig a békülés-békítés pártkán állok a válás/szakítás helyett, most azt mondom, hogy fuss, menekülj ebből a méltatlan kapcsolatból.
Szia!
Sajnos többen voltunk már hasonló helyzetben.Tapasztalatból írom,hagyd a fenébe,ez egy barom,aki csak kihasznál.Tudja,hogy szereted és ezt kihasználva biztos benne,hogy mindent megtehet veled.Keress magadnak olyan embert aki a te érzéseidre is figyel és tisztel téged.Ha 2 év alatt nem mutatott be a családjának,akkor ezután sem fog.Sokkal többet érsz te annál,mint hogy egy ilyen ember miatt szenvedj!
Mert volt már példa mosoly szünetre, de olyan hatással van rám, hogy ha haragszom is vissza puncsolja magát.
Próbáltam már túl lépni, meg is ismerkedtem valakivel, már kezdtem megkedvelni, amikor előkerült újra és borított mindent.
Vicces, régen én voltam az aki csak úgy semmi rossz érzés nélkül egyik napról a másikra túl léptem kapcsolatokon, de most meg vagyok lőve, nem megy.
Na ezért akarom, hogy ő hagyjon el. Ha ő nem keres képes vagyok úgy megmakacsolni magam, hogy én sem.
"Soha nem voltam ekkora balek": Ezt csak te tudhatod.
"Mást is lekezeltek már így egy kapcsolatban?": Csak aki hagyja magát.
Nem mutatott még be a szüleinek 2 év után? Ez nagyon nagyon furcsa. Nem lehet, hogy van egy másik kapcsolata, esetleg nős?
El sem tudom képzelni, hogy így hogy mennek pl. az ünnepek egy 2 éves kapcsolatban.
Hogy mennek az ünnepek? Egyszerűen úgy, hogy a családomban olyan már mint egy családtag, mindig ő jön.
Feleség és egyéb kapcsolatok kizárva az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!