Depressziós vagyok? (kérdés túl rövid, magyarázat hosszú)?
Tüneteim:
--nehezen alszom és ébredek fel
--a halálra és az öngyilkosságra is goldoltam már(1-2szer ----megprobáltam átszurni az ereimet egy kis medállal ,de nem volt éle igy csak 2napig piros volt a helye)
--ideges vagyok
--keveset beszélek az osztálytársaimmal(inkább magamba zárkózok mostanában)
--3-4 nap alatt lefogytam (és nagy rám a nadrágom egy önyilvel)
--könnyen kifáradok
--a hátam a sok üléstől ,, álástól elkezd fájni a vállammal együtt
--félek(mert rugdosnak és ütögetnek a buszon)((suliba busszal járok))
*
*
*
15/f
:(
meg mire megcsapnám egyikt odajön másik és közénkugrik nehogy báncsam.
megvédi a másikat...
Kedves kérdező!
Először is, beszéltél erről a szüleiddel vagy valakivel? Milyen a kapcsolatod velük? Hidd el megnyugodnál egy kicsit. Keress fel egy pszichológust, sokkal könnyebb beszélni egy olyan emberrel, akivel nincs semmiféle kapcsolatod. Tényleg a depresszió tüneteit észlelem nálad, de ezt minél hamarabb meg kell állítani és tenni valamit! Egyébként a lehangoltság sajnos együtt jár a kamaszkorral is. De mindig bíznod kell magadban és tovább kell lépni:)
Beszélj valakivel erről az ütésekről, mert természetsen még jobban magadba fogsz zubbani. Egy férfi, főleg egy kamasz természetesen rossz néven veszik ha megalázzák, de ne magadat hibáztasd, sajnos vannak ilyen emberek, és később is meg kellesz védened magad, lehet akkor nem fizikalilag fognak bántani hanem lelkileg és sokkal nagyobb megpróbáltatás lesz. Azt hiszem üdv az életben! :)
Én azt ajánlom beszélj a szüleiddel, nem szégyen! Vagy egy olyan emberrel aki közel áll hozzád. Nehéz elkezdeni, de utána már meg se lehet állítani. Ez egy olyan probléma, amit te egyedül nem tudsz megoldani. El kell ismerni, hogy néha szükség van mások segítségére..:)
Kezdj el valami hobbit, sporot, hidd el nagyon sokat fog segíteni, vagy kezdj valami újba. közhelynek hangzik, de tényleg hatásos saját tapasztalatból mondom:)
L/18
1-2 lány barátommal beszéltem erről és valamivel könnyebb.
meg most nem csak verekedés van hanem lelkileg is piszkélnak.
rezeg a kezem és azzal i viccelődnek,mikor ezen semmi vicces nincs hogy nem áll stabilab a kezem hanem rezeg.
meg más vagyok mint ők,nem járok inni minden hétvégén,nem hallgatok partimixet inkámm rock,metal és esetle 1-2 régebbi nyugissabb rock.
Pár napja kifoly egy pár könnycsepp a szememből(szerintem ez is csak az idegességtől)pár perc mulva meg mintha semmi baajom nem lett volna.Ugyanaon a napon többször is ingadozott a hangulatom.
ez most azt jelenti hogy depis vagyok?vagy csk kezdek az lenni?
eddig birtam.
kinyirom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!