Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ismerkedjek meg vele?

Hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,szeretnék megismerkedni illetve barátkozni egy 19 éves lánnyal.(mielőtt valaki véletlen beszólna,nem vagyok leszbikus,egyszerűen barátkozni szeretnék.)

3 közös ismerősünk van a facebookon,de egyikkel sem beszélek,egy iskolába járnak ezzel a lánnyal.

Ezenkívül sosem láttuk egymást,sosem beszéltünk.

Facebookon nem írhatok neki ismeretlenül,hogy "szia megismerkedünk?",hanem szeretném valahogy "egy irányba fújni" az útunkat.

kinek milyen ötlete van erre?

hajlandó valaki komolyabban segíteni a kérdésben?

2013. márc. 7. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Pl. "Közvélemény kutatás" címen kérdezz meg tőle valamit facebookon, majd alakítsd át beszélgetéssé.

Mondjuk a kérdés lehet "Kutya vagy macska?" bármit válaszol, kérdezheted, hogy miért, van-e neki, stb..

2013. márc. 7. 18:05
 2/9 A kérdező kommentje:
huhha...köszi
2013. márc. 7. 18:08
 3/9 A kérdező kommentje:

jöhetnek azért még az ötletek:)

még nemm állt össze a fejemben a pontos stratégia.

2013. márc. 7. 18:13
 4/9 dani900 ***** válasza:

Talán a legegyszerűbb, hogy kérj tőle (ál)segítséget, mondjuk valamiből, amihez tudod hogy ért, vagy jobban tudja mint az átlag, és mond azt, hogy szeretnél tőle tanulni...

ez azért is jó, mert benne azt az érzést kelted, hogy valamiben ő nagyon jó lehet, ha már segítséget kérnek, és ez javítja az önbecsülését, tehát, igazából te vagy az aki önbizalmat ad neki, és ennek mindenki örül...

aki meg nem örül, azzal nem érdemes barátkozni

2013. márc. 7. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez nem jön ki nagyon hülyén ki úgy,hogy még SOHA nem beszéltünk?

Mert egyrészt, honnan tudnám, hogy ő mihez ért?

mésrészt miért tőle kérek segítséget? :D

Attól tartok ez kicsit túl erőltetett lenne részemről.. én ugy gondoltam,hogy olyan véletlennek tűnjön hogy megismerkedünk.

2013. márc. 7. 19:57
 6/9 dani900 ***** válasza:
mi az oka annak, hogy barátkozni szeretnél vele?
2013. márc. 7. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Elég sokminden.

Nagyon sokmindent tudok róla, és eléggé hasonlít az életünk,az életútunk.

2013. márc. 7. 22:28
 8/9 dani900 ***** válasza:

Ezek szerint igazából a megértésére vágysz, mert a mostani barátaiddal nem tudsz mindenről őszintén beszélni.

Én úgy érzem ebből a pár sorból, jelen pillanat nincs is igazi barátod, és tőle várod ezt....

Ez nem baj, de a puding próbája az evés, ne akard túlbonyolítani a dolgot, csináld, a hogyanra meg igazából neked kéne rájönnöd, helyetted nem tudja senki megcsinálni.

2013. márc. 10. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg így van.

Köszönöm a segítséget, valahogy összehozom :)

2013. márc. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!