Hogyan ismerkedjek meg vele?
21 éves lány vagyok,szeretnék megismerkedni illetve barátkozni egy 19 éves lánnyal.(mielőtt valaki véletlen beszólna,nem vagyok leszbikus,egyszerűen barátkozni szeretnék.)
3 közös ismerősünk van a facebookon,de egyikkel sem beszélek,egy iskolába járnak ezzel a lánnyal.
Ezenkívül sosem láttuk egymást,sosem beszéltünk.
Facebookon nem írhatok neki ismeretlenül,hogy "szia megismerkedünk?",hanem szeretném valahogy "egy irányba fújni" az útunkat.
kinek milyen ötlete van erre?
hajlandó valaki komolyabban segíteni a kérdésben?
Pl. "Közvélemény kutatás" címen kérdezz meg tőle valamit facebookon, majd alakítsd át beszélgetéssé.
Mondjuk a kérdés lehet "Kutya vagy macska?" bármit válaszol, kérdezheted, hogy miért, van-e neki, stb..
jöhetnek azért még az ötletek:)
még nemm állt össze a fejemben a pontos stratégia.
Talán a legegyszerűbb, hogy kérj tőle (ál)segítséget, mondjuk valamiből, amihez tudod hogy ért, vagy jobban tudja mint az átlag, és mond azt, hogy szeretnél tőle tanulni...
ez azért is jó, mert benne azt az érzést kelted, hogy valamiben ő nagyon jó lehet, ha már segítséget kérnek, és ez javítja az önbecsülését, tehát, igazából te vagy az aki önbizalmat ad neki, és ennek mindenki örül...
aki meg nem örül, azzal nem érdemes barátkozni
Köszi, de ez nem jön ki nagyon hülyén ki úgy,hogy még SOHA nem beszéltünk?
Mert egyrészt, honnan tudnám, hogy ő mihez ért?
mésrészt miért tőle kérek segítséget? :D
Attól tartok ez kicsit túl erőltetett lenne részemről.. én ugy gondoltam,hogy olyan véletlennek tűnjön hogy megismerkedünk.
Elég sokminden.
Nagyon sokmindent tudok róla, és eléggé hasonlít az életünk,az életútunk.
Ezek szerint igazából a megértésére vágysz, mert a mostani barátaiddal nem tudsz mindenről őszintén beszélni.
Én úgy érzem ebből a pár sorból, jelen pillanat nincs is igazi barátod, és tőle várod ezt....
Ez nem baj, de a puding próbája az evés, ne akard túlbonyolítani a dolgot, csináld, a hogyanra meg igazából neked kéne rájönnöd, helyetted nem tudja senki megcsinálni.
Igen, ez tényleg így van.
Köszönöm a segítséget, valahogy összehozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!