Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen a világ?

Miért ilyen a világ?

Figyelt kérdés

Szinte mindennap sÍrok mert az iskolámból egy olyan embert sem ismerek akit igazán érdekelné hogy mi van velem!Sokszor eltűnődöm azon hogy miért ilyenek az emberek csoda ha ismerek 3 olyan embert aki igazán jó, meg a mai fiatalok többsége már nem tudja mi az a tisztelet sokszor azt kÍvánom bár minimum 100 évvel ezelőtt születtem volna!

12/L

2013. márc. 5. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

ez egy hosszú folyamat eredménye... ne törődj velük... foglalkozz inkább csak azzal a 3al akik jók, tanulj jól, és akkor minőségi értelmes embereket tudsz majd magad köré gyűjteni :)

Fel a fejjel!

2013. márc. 5. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy érzem, hogy én egy régebben élt ember reinkarnációja vagyok, régi lélek:)
2013. márc. 6. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Van 3 ember, akivel jóban vagy. Nem értem a problémádat. Miért kéne 20-30 emberrel barátkoznod? Én 1-nek is örülök, ha van :)
2013. márc. 6. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát 3 ember akivel jóba vagyok de 2 tanár azzal az eggyel meg csoda ha találkozok egy évben egyszer szóval nincs senki olyan akinek elmondhatnám a bajaimat vagy az örömeimet!
2013. márc. 6. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Második! Nem akarok nagyon belemenni az ezotérikus dolgokba mert napokig lehetne magyarázni de a lényeg az hogy a minden(!!!) lélek több ezer (vagy százezer éves)... csak vannak olyanok akik még nem érték el a megfelelő fejlettségi szintet hogy ezt fel is fogják... :)

(amúgy az első voltam... :) )

2013. márc. 6. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább egyes "lelkek" túl soknak hiszik magukat, mert unalmas az életük.
2013. márc. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!