Hogyan lehetnék beszédesebb?
Az a problémám,hogy nagyon csendes vagyok.Sok barátom van,van akit már nagyon sok éve ismerek és elég sokszor van,hogy semmiről se bírok beszélni.Pörög az agyam,de nem jut semmi se az eszembe.Lányokkal szintén ez a helyzet...Odamegyek hozzájuk,de csak ott állok mert semmi nem jut az eszembe...És ez nagyon idegesít.
Ha tud valaki valami tanácsot adni,hogy mit lehetne ezzel csinálni,azt nagyon megköszönném.
1.elsőnek is szedd össze azokat a témákat amik téged érdekelnek vagy érdekelhetnek, ez lehet: politika, a főnökök, tanárok , pc-s konzolos játékok, műszaki cuccok, filmek, zenék, szórakozóhelyek,munkahely, iskola, pénz, könyvek, internet, meg mittudomén még mi. Esetleg még a számodra utálatos emberkéket is kibeszélheted .Látod?! Baromi sok dolgot felsoroltam amiről lehet beszélgetni.
Ha tényleg sok barátod van akkor járjatok el néha moziba , "mekdonáldszba" , szórakozóhelyekre, ide-oda- alkalom szüli a hülyeséget-ami meg belülről jön.
Én is ilyen voltam régebben mint te, de nekem sikerült változnom-és neked is fog.
jaaaj pedig bármiről lehet beszélnii
de télleg. AKÁRMIRŐL :D
én annyit tudok beszélni h lefárasztom az embereket xD
ránézek vmire akkor ált-ba arrol mondok vmit ha tudok, akkor arrol is eszembe jut vmi arrol is arrol is stb.. :D én még arrol is tudok beszélni h milyen hülye vok h ennyit pofázok . na hát tudom nemtul értelmes de tudok normális dolgokrol is nyugi :D
(tegnap bnőmmel ültünk és vagy háromnegyed óráig én pofáztam végig és nagyondurva volt. igaz akkor már volt bennem egy fél üveg sör de amugy is beszédes vok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!